VATRENI DOŽIVIO OZLJEDU IZ NAJGORIH NOĆNIH MORA: / Brzo mu se javio i Dalić - 'To što mu se dogodilo je baš teško'

Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Katić je zaradio ozbiljnu povredu koljena, odnosno križnih ligamenata koljena i da će nekoliko mjeseci biti izvan pogona

7.7.2020.
13:44
Luka Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Dvadesettrogodišnji hrvatski branič i član škoroskog Rangersa Nikola Katić ozbiljno se ozlijedio tijekom priprema svojeg kluba za sljedeću sezonu, službeno je potvrđeno.

“Katić je prije više od tjedan dana pretrpio ozljedu zbog koje će biti van terena u doglednoj budućnosti. Trenutno za njega skrbi naš liječnički tim”, napisali su Rangersi na službenoj stranici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako Rangersi nisu naveli o kako dugačkoj pauzi je riječ, škotski Daily Record piše da je Katić zaradio ozbiljnu povredu koljena, odnosno križnih ligamenata koljena i da će nekoliko mjeseci biti izvan pogona. Škotski The Sun piše da bi Katić mogao završiti na operaciji te da se trener Steven Gerrard našao u velikim problemima jer nakon njegove ozljede na raspolaganju ima samo tri stopera.

Image
Foto: Andrew Milligan / PA Images / Profimedia
Image
Foto: Andrew Milligan / PA Images / Profimedia

Nikola Katić (desno)

Javio mu se Dalić

Katić je bio u sjajnoj formi i izborio je poziv u reprezentaciju, ali sada sve mora ostaviti po strani i proći dugu fazu oporavka. Javio mu se i izbornik Zlatko Dalić kako bi ga malo utješio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Niko mi je iznimno zanimljiv i nadam se da će se brzo oporaviti. Bit ću u stalnom kontaktu s njim i poručujem mu da mu čuvam mjesto u reprezentaciji. To što mu se dogodilo je teško, ali Niko je mlad i ima puno vremena vratiti se nakon neugodne ozljede. On je igrač kojeg iznimno cijenim i koji igra na najvišoj razini. Puno je napredovao otkako je u Škotskoj", rekao je Dalić, čije riječi prenosi Daily Record.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo