VATRENI DIO SPEKTAKLA U SAD-u: / Jake reprezentacije testirat će Dalić boyse! 'Bitno je igrati s kremom'

Image
Foto: PIXSELL

'S Meksikom smo već igrali, znamo kako su moćni, Peru je momčad u zamahu, tako da je to sve skupa izvanredno.

15.12.2017.
12:48
PIXSELL
VOYO logo

Damir Vrbanović, izvršni direktor HNS-a, čovjek opterećen USKOK-ovim optužnicama za kriminal u nogometu, u razgovoru je za Sportske novosti otkrio s kojim će reprezentacijama Hrvatska odigrati prijateljske utakmice.

RAKITIĆ OČEKUJE MNOGO U RUSIJI: ‘Imamo pravog izbornika, iskusne igrače i želimo napraviti velik rezultat’

Vrbanović ističe kako će Vatreni odraditi turneju po SAD-u, biti dio spektakla te odigrati utakmice protiv Perua i Meksika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U ovom trenutku pregovaramo o organizaciji prijateljskih utakmica. Jedna od opcija, koja je vrlo atraktivna i koja će najvjerojatnije biti prihvaćena, turneja je u SAD-u na turniru na kojem bi sudjelovale minimalno četiri reprezentacije, od kojih bi svakako dvije bile Peru i Meksiko s kojima bismo mi igrali. Ovaj prijedlog je vrlo ozbiljan, upravo izbornik Zlatko Dalić sa svojim stožerom raspravlja o tome. Mi te utakmice nismo još definitivno potvrdili, ali vjerojatno hoćemo", kazao je Vrbanović i dodao:

"Zaista se radi o atraktivnim i jakim suparnicima, spektakularnim. S Meksikom smo već igrali, znamo kako su moćni, Peru je momčad u zamahu, tako da je to sve skupa izvanredno. Bitno je da Hrvatska igra s europskom i svjetskom kremom, izbornik Zlatko Dalić želi igrati s najjačima, nema straha. On bi igrao s Brazilom da može", istakuo je Vrbanović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako sada stvari stoje, igralo bi se vjerojatno na Floridi i u Teksasu, Miamiju i Dallasu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo