VIDEO: / Vatreni će na SP-u imati smještaj dostojan kraljeva!

Hrvatski nogometni savez potvrdio je kamp u kojem će boraviti hrvatska reprezentacija tijekom Svjetskog prvenstva u Brazilu. Radi se o ekskluzivnom Tivoli Ecoresortu u pokrajini Bahia.

18.12.2013.
15:43
VOYO logo

Tivoli Ecoresort luksuzni je hotelski kompleks s pet zvjezdica smješten pored ribarskog naselja Praia do Forte u regiji Bahia, 80-ak kilometara udaljen od Salvadora i 50-ak minuta od zračne luke Luís Eduardo Magalhaes iz koje će reprezentacija putovati na utakmice u Sao Paulo (1500 km), Manaus (2688 km) i Recife (705 km).

Tivoli je od početka bio prvi izbor stručnog stožera na čelu s izbornikom Nikom Kovačem, a rukovodstvo Saveza promptno je reagiralo i rezerviralo ovaj kompleks prije drugih zainteresiranih saveza. Trening igralište udaljeno je tri minute vožnje, a reprezentativci će u hotelu imati vrhunske uvjete, od smještaja do izbora aktivnosti u slobodno vrijeme.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz vrhunski smještaj, Tivoli je zadovoljio želje stručnog stožera u smislu zemljopisne lokacije i klimatskih uvjeta.

"Momci će imati odličan smještaj i sjajne uvjete za rad tijekom boravka u Brazilu. Tivoli je naša želja od početka, hvala Savezu što je brzo reagirao. Drago mi je da smo rano riješili pitanje smještaja i to na ovako kvalitetan način, sada se možemo koncentrirati na planiranje priprema svjesni da ćemo u Brazilu imati idealne uvjete za rad", zadovoljan je odabirom Tivolija izbornik Niko Kovač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/Wtpp38bp8Dk

"Znam iz igračkog iskustva koliko je važno imati kvalitetan smještaj tijekom velikih natjecanja, pa smo zato htjeli izborniku Kovaču i reprezentaciji izaći u susret rezerviranjem jednog od najboljih kampova u Brazilu. Siguran sam da smo izborom Tivolija ispunili jedan od važnih preduvjeta za dobar nastup i rezultat reprezentacije na Svjetskom prvenstvu", komentirao je dogovor s Tivolijem predsjednik HNS-a Davor Šuker.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nakon inspekcije kampova u kojoj smo bili tijekom boravka u Brazilu, nismo niti u jednom trenutku dvojili da je Tivoli idealan izbor za Hrvatsku i drago nam je što smo se s ljubaznim domaćinima brzo i efikasno dogovorili oko svih detalja. Time smo riješili jednu važnu stavku u planiranju priprema, a nastavit ćemo biti maksimalna potpora izborniku i stožeru u tehničkom, logističkom i administrativnom aspektu pripremanja za nastup na Svjetskom prvenstvu", izjavio je izvršni predsjednik Damir Vrbanović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo