Vatrene u nedjelju dočekalo neugodno iznenađenje

Jaka kiša natopila je teren u Bad Tatzmannsdorfu, tako da je trebalo dobro zasući rukave i maknuti vodu koja je poplavila nogometno igralište.

25.5.2014.
13:52
VOYO logo

Poplave prate Hrvate i u Austriju, rekli bi cinici, iako 'problem' naših reprezentativaca ne može stati niti u istu rečenicu s katastrofom koja je zadesila našu zemlju.

Uglavnom, postojala je mogućnost prebacivanja treninga na neku drugu lokaciju, ali djelatnici HNS-a i tamošnji radnici uspjeli su maknuti vodu i učiniti sve da naši nogometni reprezentativci imaju najbolje moguće uvjete za trening.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kasnije na konferenciji za novinare bio je Wolfsburgov dvojac Ivica Olić i Ivan Perišić, a Olić je prokomentirao finale Lige prvaka. . ''Očekivao sam tvrdu utakmicu s obzirom da je Atletico u ovoj godini već dosta puta pokazao protiv dobrih ekipa da može biti neugodan, da može igrati protiv svakog. Sjajno su se držali 80 minuta, zadnjih 10 minuta je Real krenuo na sve i ili ništa. Malo mi je bilo čudno zašto toliki produžetak, nismo vidjeli puno prekida, ali nogomet se igra do kraja. Imali su mali pad i Real je to iskoristio. Poslije tog gola sam očekivao da će Real dominirati kako je i bilo. Na kraju su zasluženo slavili, nama je posebno drago svima zbog Luke, većina nas je bila za Real, htjeli smo vidjeti taj pehar u njegovim rukama''.

Olić je komentirao i pripreme u Bad Tatzmannsdorfu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Uvjeti su odlični, ne trebamo mnogo hodati do hotela, sve nam je tu. Krenulli smo žestoko. Osjećaju se polako plodovi ovog rada. Zato smo i došli. Nadam se da će svi proći to bez većih problema. Pitali su se mnogi zašto sada pripreme, a do jučer si igrao utakmice. Imali smo ipak 10 dana pauze i sigurno dođe do opuštanja, nisi u ritmu. Ja osobno, a i svi ostali znamo da bez dobre baze nema dobrih igara. Poslije se kreće u osvježavanje i uigravanje. Najvažnije je da nema ozljeda.''

Perišić je propustio nedjeljni trening.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Jučer sam osjetio malu bol, sutra ću početi trčkarati, pauzirat ću jedan dan. Bolje nego da se nešto dogodi.''

"Drago mi je zbog Luke. Osim što je još jedan Hrvat koji je osvojio Ligu prvaka, Luka je izniman profesionalac. Na travnjaku je odigrao sjajnu utakmicu, posebno u drugome poluvremenu i produžecima, gdje ga je bilo svugdje po terenu. Naš Luka je bio savršen, onakav kakav je cijelu sezonu", rekao je izbornik Kovač o Modrićevom trijumfu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo