Varaždinci petardom ispratili andorske izletnike

Unatoč velikim financijskim problemima pred sam susret, zbog čega je Varaždin napustilo nekoliko važnih igrača, nogometaši Samira Toplaka ispratili su Andorce s pet komada u mreži.

30.6.2011.
23:58
VOYO logo

Na otvaranju europske sezone, u prvom pretkolu Europske lige, Varaždin je pobjedom od 5:1 deklasirao momčad Lusitanosa iz Andore.

Iako su Varaždince uoči susreta zbog neisplaćenih zaostataka napustili Dino i Filip Škvorc, te Robert Punčec, amaterska družina iz Andore ipak je pokazala da su u Hrvatsku doputovali samo na ugodan izlet.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Varaždinski strateg Samir Toplak već je na startu naišao na nerješiv problem kada nije imao dovoljno igrača da popuni zapisnik. No, oni koji su započeli susret sjajno su ga otvorili.

U 4. minuti Šafarić je na proigravanje Vugrinca doveo domaćine u vodstvo. Prilike su se nizale tokom cijelog prvog poluvremena, ali ih Varaždinci nisu koristili. Povećanje vodstva došlo je tek 6 minuta prije odmora kada je za 2:0 poentirao Dejan Glavica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gosti su u nastavku na trenutak šokirali domaću publiku kada je Bertran smanjio rezultat. No, domaći su opet krenuli, a svoju bolju igru okrunili su novim pogotkom. U 57. minuti svoj drugi pogodak postiže Glavica.

Dvije minute poslije svoj drugi gol postiže i Šafarić i podiže prednost Varaždinaca na 4:1, a konačni rezultat u 78. postavlja Davor Vugrinec.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Varaždinci tako na uzvrat koji se igra za tjedan dana odlaze s velikom prednošću i samo bi ih čudo moglo izbaciti iz plamana u drugo pretkolo Europske lige gdje će svoju avanturu u Europi započeti i nogometaši Splita.

Vezani članci:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo