VAN IZ BORUSSIJE: / Slavni bundesligaški klub u potrazi za novim trenerom

Image

Njemački prvoligaš Borussia Mönchengladbach, koji je trenutačno 14.

21.12.2016.
14:17
VOYO logo

Ime nasljednika bit će objavljeno u "dogledno vrijeme", dodalo je vodstvo Borussije, peterostrukog prvaka Njemačke 70-ih godina prošlog stoljeća.

"Dosta smo razgovarali ovih posljednjih nekoliko dana, razmatrali smo našu sportsku evoluciju i zajedno s Andréom smo zaključili da je najbolje za sve prekinuti suradnju", izjavio je sportski direktor kluba Max Eberl.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Borussia se plasirala ove sezone u Ligu prvaka gdje je završila natjecanje kao treća u skupini, iza Barcelone i Manchester Cityja, a ispred Celtica. Sada će nastaviti natjecanje u Europskoj ligi, a trenutačno je na 14. mjestu u njemačkom prvenstvu s tri boda prednosti ispred Hamburga koji se nalazi u zoni ispadanja u drugu ligu. U zadnjih 11 utakmica Borussia je upisala smao jednu pobjedu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Schubert (45), koji je s Borussiom potpisao novi ugovor krajem rujna, sedmi je trener koji je ove sezone smijenjen u Bundesligi. Momčad je preuzeo u rujnu 2015. i uspio ju je odvesti do Lige prvaka nakon što su u toj sezoni zauzeli četvrto mjesto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo