VAN GAALU SE OVO NEĆE SVIDJETI: / Mourinho potvrdio da u srpnju preuzima treniranje novog kluba!

Image
Foto: AFP, OLI SCARFF

Portugalski stručnjak Jose Mourinho izjavio je da će u srpnju preuzeti treniranje novog kluba čime je dao novi poticaj nagađanjima da će biti imenovan menadžerom Manchester Uniteda.

12.5.2016.
9:36
AFP, OLI SCARFF
VOYO logo

Mourinho je u prosincu dobio otkaz u Chelseaju i otada engleski mediji pišu da će naslijediti Louisa van Gaala na klupi Manchester Uniteda. Nizozemcu ugovor traje još godinu dana, ali sve je izglednije da ga ni eventualno osvajanje FA kupa neće spasiti, posebno nakon poraza od West Hama (2-3) kojim je šanse za plasman u Ligu prvaka sveo na minimum.

'Nedostaje mi posao'

"Nedostaje li mi trenerski posao? Naravno. Ali u srpnju se vraćam. Trenutno uživam u životu s obitelji, ali u srpnju ću opet raditi", potvrdio je Mourinho u Ciudad de Mexicu gdje je vodio momčad svjetskih zvijezda u revjalnoj utakmici protiv meksičke All-Star ekipe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na izravno pitanje novinara ide li u Manchester United, 53-godišnji Portugalac ipak nije htio dati izravan odgovor, već je sve okrenuo na šalu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne znam. Stvarno ne znam ništa. Nemam klub i čekao sam pobjedu u ovoj utakmici da si napravim reklamu, ali sad kad sam izgubio (8-9), bit će mi još teže pronaći novi klub", ispalio je Mourinho.

Priznao je ipak da ga muči što će novi klub preuzeti tek u srpnju, pa neće biti uključen u planiranje sljedeće sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Teško je kad počneš u srpnju'

"Teško je jer kad preuzmeš momčad u tom terminu jer je klub već odradio posao. Dat ću vam primjer. Iako više nisam trener Chelseaja, ja sam u mnogim aspektima organizirao klupske pripreme za sljedeću sezonu i to još prije deset mjeseci. Kad dođeš u klub na ljeto, teško je utjecati na neke stvari, ali to je tako."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodao je da unatoč tome neće imati problema s identificiranjem potencijalnih pojačanja.

"Skautiranje se radi tijekom godine. Čak ni na natjecanjima poput Eura ne možeš pronaći neke čudesne nove talente. Sve se zna i samo moraš pokušati izabrati igrače koji su potrebni tvojoj momčadi", zaključio je Mourinho.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo