VAN GAALU DOSTA TRENERSKOG POSLA, ALI: / 'Vratio bih se u Englesku samo da se osvetim Unitedu, još su dosadniji pod Mourinhom'

Image
Foto: AFP

Louis Van Gaal dobio je otkaz na mjestu trenera Manchester Uniteda prošle godine u svibnju, a na njegovo je mjesto došao Jose Mourinho

18.12.2017.
10:45
AFP
VOYO logo

Ovaj 66-godišnji Nizozemac otkaz je dobio godinu dana prije isteka ugovora, a netom prije toga osvojio je FA kup. Od tada je bez angažmana, ali otkrio je da bi ga samo jedno moglo natjerati da se vrati treniranju:

"Ne vjerujem da ćete me ponovno vidjeti u ulozi trenera nekog kluba. No, učinio bih iznimku samo u jednom slučaju - ako mi pristupi neki engleski klub. Onda bih se rado vratio jer bi mi to bila prilika da vratim Unitedu", rekao je Van Gaal i dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ed Woodward je taj koji je sa mnom trebao razgovarati i sve bi bilo riješeno. Nemam razloga za bilo što kriviti Mourinha. Očito je da se Mourinha ne kritizira koliko i mene, a njegov United igra još dosadnije nego moj", uputio je kritiku Nizozemac portugalskom kolegi nakon poraza Uniteda od Citya 2-1 na Old Traffordu, prenosi Goal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
Cijena strasti
default_cta
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
Obiteljske tajne
default_cta
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
Gajin svet
default_cta
VOYO logo