VAN GAAL GA NIJE VOLIO: / Slavni golman konačno se spasio!

Image
Foto: Screenshot/Facebook
Image
Foto: Screenshot/Facebook

Victor Valdes konačno se spasio Manchester Uniteda, španjolski golman odlazi na posudbu do kraja sezone u Standard iz Liegea.

21.1.2016.
16:30
Screenshot/Facebook
VOYO logo

Golman koji je proveo cijelo desetljeće na golu Barcelone (od 2003. do 2013.) i osvojio šest naslova prvaka Španjolske i tri Lige prvaka, odlazi iz Manchester Uniteda na mala vrata. Zbog ozlijede ligamenata propustio je SP 2014. godine, a kako mu je istekao ugovor s Barçom, tek je krajem iste godine potpisao ugovor s Unitedom.

No, nije se naigrao. Prošle sezone odigrao je samo dvije utakmice, a ove niti jednu. Nije čak bio niti prijavljen za nastup u Premiershipu, a sve zato jer se sukobio s trenerom Van Gaalom. Proslavljeni Nizozemac je poželio golmansku legendu natjerati da igra za rezervnu (U21) momčad, a to se baš europskom i svjetskom prvaku s 'furijom' nije svidjelo. Odbio je nastup, a time si i zapečatio sudbinu u klubu. Ionako je sunarodnjak David De Gea bio neprikosnovena 'jedinica', Valdes je trebao biti tamo za slučaj nužde.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za kaznu je ovu polusezonu gledao s tribine, čak nije nosio niti klupsko odijelo kao ostali članovi kluba koji ne nastupaju. I zato je posudba u Belgiju za 34-godišnjeg vratara spas, da nastavi karijeru kako zaslužuje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od Valdesa se oprostio i sam De Gea preko Instagrama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo