'Ja ne mislim da je slobodan dan na Božić bio čudna odluka!'

Nakon neuvjerljivog otvaranja sezone nizozemski nogometni stručnjak Louis van Gaal sve je popularniji među navijačima Manchester Uniteda.

27.12.2014.
11:48
VOYO logo

Spojivši osam kola bez poraza Crveni vragovi su se probili na treće mjesto Premiershipa, a Van Gaal je dodatno oduševio navijače kada je uoči ogleda protiv Newcastle Uniteda dijelio poklone po tribini. Nizozemac je iz tunela na Old Traffordu izašao punih ruku poklona koje je podijelio najbližim navijačima.

United je potom odigrao sjajnu utakmicu i pobjedom 3:1 dodatno razveselio rasprodani Old Trafford.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bio je ovo fantastičan Božić. Dobili smo sedmu od zadnjih osam utakmica i trenutačno smo na trećem mjestu. Dominirali smo 90 minuta i mogli smo uvjerljivije slaviti", izjavio je Van Gaal.

Ugledni nizozemski stručnjak je ugodno iznenadio i svoje igrače kada im je dan uoči utakmice dao slobodno kako bi na Božić bili sa svojim obiteljima. Momčad mu je zahvalila sjajnom igrom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//cdn.playwire.com/bolt/js/embed.min.js

"Ja ne mislim da je slobodan dan igračima bila čudna odluka. To je važan obiteljski dan. Uostalom, u pitanju je bio samo jedan trening. U svakom slučaju, oni su odradili posao kako treba", rekao je Van Gaal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

ManU je trenutačno na trećem mjestu sa 35 bodova. U vodstvu je Chelsea s deset bodova više. Na drugom mjestu je Manchester City sa 42 boda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo