Van der Vaart se naljutio na Tottenham i Redknappa

Nizozemski nogometni reprezentativac iz redova Tottenhama Rafael van der Vaart ljuti se na svoj londonski klub jer ga nije uvrstio na popis igrača za utakmice u Europskoj ligi.

13.9.2011.
16:24
VOYO logo

Nizozemac je pretrpio ozljedu za vrijeme premierligaške utakmice protiv Manchester Cityja krajem kolovoza, a dodatnim liječničkim pretragama utvrđeno mu je puknuće zadnje lože.

Liječnici su predviđali da će morati pauzirati možda i do šest tjedana, pa su u stručnom stožeru Spursa odlučili izostaviti 28-godišnjeg Van der Vaarta s popisa igrača za nastup u Europskoj ligi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Menadžer Harry Redknapp želio je svog ofenzivnog veznog igrača sačuvati za nastupe u domaćem prvenstvu te izbjeći rizik od pogoršanja ozljede.

Nakon tretmana kod specijalista za spomenutu ozljedu, Van der Vaart se oporavlja puno brže od predviđanja, te osjeća da će biti vrlo brzo spreman, puno prije očekivanja. Očito je da nije sretan što neće igrati za svoju momčad na europskoj pozornici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To je dosta specifična situacija. Mislim da su me iz redova kluba, ako ništa drugo, mogli barem konzultirati o svojoj odluci. No, sada je besmisleno o tome govoriti, jer ionako se više ništa ne može promijeniti", rekao je Nizozemac.

Spursi u četvrtak gostuju kod PAOK-a u Solunu u Europskoj ligi, a tri dana nakon toga čeka ih prvenstveni susret s Liverpoolom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201109121058006 arti-201109100357006 arti-201109091041006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo