Legenda Barçe prelomila: 'Ne mogu više, iscrpljen sam psihički'

Prvi vratar španjolskog nogometnog prvaka Barcelone Victor Valdes (31) otkrio je razloge odbijanja produljenja ugovora s aktualnim klubom nakon isteka ugovora 2014. godine...

31.5.2013.
13:49
VOYO logo

"Znam da dugujem članovima kluba i navijačima objašnjenje zašto sam odlučio ne produljiti svoj ugovor. Barça mi je dala sve i dugujem joj sve, ali biti vratar ovdje uzima svoj danak. Iscrpljen sam psihički i osjećam da moj ciklus u klubu završava 2014. Ne radi se tu o novcu. Osjećam se počašćenim što klub želi da nastavim, ali moja je odluka konačna", rekao je Valdes na press-konferenciji na kojoj su nazočili i njegovi suigrači Andres Iniesta, Carles Puyol i Xavi Hernandez.

"Nastavit ću nositi Barçin dres časno do posljednjeg dana svog ugovora. Želim ostati do 2014., ali otvoren sam za razgovore s klubom. Mislim da će klub imati dosta vremena za pronalazak nasljednika", dodao je Valdes, koji je debi u dresu Barcelone imao 2002/03, a od 2003/04 standardan je prvi vratar kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Otad je Barçi pomogao u osvajanju šest naslova u španjolskom prvenstvu i tri u Ligi prvaka. Interes za dovođenjem Valdesa pokazali su mnogi klubovi, među ostalima Monaco, Arsenal i Liverpool.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo