NADA UMIRE POSLJEDNJA / Valdas Dambrauskas optimističan uoči Villarreala: Čuda su uvijek moguća, a ako damo sve od sebe možemo ih nadigrati'

Image
Foto: Omar Arnau/PIXSELL

Nije realno očekivati prolaz Hajduka, no u prvoj utakmici su pokazali da se mogu nositi s najvećima, a to je ono što može veseliti navijače Bijelih

25.8.2022.
9:41
Omar Arnau/PIXSELL
VOYO logo

Nogometaši Hajduka u večeras će od 21 sat na rasprodanom Poljudu pokušati nadoknaditi dva gola zaostatka za španjolskim Villarrealom u uzvratnom susretu posljednjeg, play-offa Konferencijske lige. U prvoj utakmici u Valenciji prije šest dana Žuta Podmornica je slavila s 4-2.

Image
VJERUJE U PROLAZ /

Trener Emery uoči uzvrata protiv Hajduka: 'Igraju dobro i zahtjevan su protivnik, ulazimo s poštovanjem'

Image
VJERUJE U PROLAZ /

Trener Emery uoči uzvrata protiv Hajduka: 'Igraju dobro i zahtjevan su protivnik, ulazimo s poštovanjem'

Dojam je kako je pobjeda španjolskog predstavnika mogla biti i izraženija, a trener Hajduka Valdas Dambrauskas smatra kako njegovi igrači pred punim stadionom uz gromku podršku s tribina mogu do preokreta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Treba vjerovati

"Moramo samo biti mirni i vjerovati da možemo igrati protiv Villarreala. Čuda su uvijek moguća ako damo sve od sebe, a tu su i navijači. U posljednjoj ligaškoj utakmici protiv Lokomotive nismo bili uvjerljivi u završnoj trećini, mučili smo se, ali sutra će biti drugačije. Igrat ćemo protiv momčadi koji voli držati loptu zato moramo biti strpljivi, čekati našu priliku, biti fokusirani. Jedan detalj će odlučivati", rekao je Dambrauskas.

Taktika će biti u drugom planu, bitna je strast na terenu, ipak je nogomet igra grešaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo nije izazov samo za mene već i za igrače. Mislim da se vidi napredak u odnosu na prošlu godinu. Lani smo još učili i sanjali velike utakmice, a sada takvu igramo. Sutra moramo izaći s čistom glavom, otvorenim srcima i dati sve od sebe. Ako svih 11 igrača pa i zamjene daju 100 posto možemo ih nadigrati. Taktika će biti sekundarna, važnija će biti strast prema igri. Nogomet je igra grešaka, nadam se da ćemo ih mi izbjeći", poručio je Hajdukov trener.

Ostavit ćemo sve na terenu

"Dobro smo se pripremili, a kad te uzme adrenalin, nema umora. Sutra treba dobro nagaziti od prve minute, izdržati i njihov pritisak, a kad imamo loptu zabiti dva, možda i više, golova", najavio je lijevi bočni Dario Melnjak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije realno očekivati prolaz Hajduka, no u prvoj utakmici su pokazali da se mogu nositi s najvećima, a to je ono što može veseliti navijače Bijelih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo