REAKCIJE / Dambrauskas: 'Čuli smo navijače, protiv Dinama idemo na pobjedu; Toplak: 'Prepali su se, mladi su to dečki. Naravno da bih volio jednog dan biti trener Hajduka'

Image
Foto: Milan Sabic/PIXSELL

'Mi ne idemo u srijedu po niti jedan drugi rezultat osim pobjede. Znamo što nam ta pobjeda znači, znamo što znači navijačima, svlačionici, klubu, svima... Učinit ćemo sve za pobjedu u srijedu'

16.4.2022.
7:19
Milan Sabic/PIXSELL
VOYO logo

Nogometaši Hajduka u susretu su 31. kola Prve HNL na Poljudu na Veliki petak svladali Goricu s minimalnih 1-0 (1-0). Jedini pogodak na utakmici upisan je kao autogol gostujućeg kapetana Aleksandra Jovičića u 13. minuti. Josip Vuković je tukao, a lopta se odbila od spomenutog igrača i završila u mreži.

'Napravili smo sami sebe nervoznima'

"Prije svega čestitam Hajdukovoj obitelji, svima navijačima, zaposlenicima i vama Uskrs. Svima želim sve najbolje, sreću i mir, a to je danas u svijetu najvažnije. Osvojili smo tri boda protiv Gorice, ali napravili smo sami sebe nervoznima u drugom poluvremenu. Da smo iskoristili pola prilika koje smo realno imali, bilo bi barem 3-0 z nas. Imali smo prilike i u drugom dijelu utakmice, sretan sam što smo sačuvali čistu mrežu i nismo dali Gorici nijednu pravu priliku u ovom dvoboju", kazao je u uvodu trener Bijelih Valdas Dambrauskas i dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image
Image
S(P)RETNO DO VAŽNA TRI BODA /

Hajduk pobijedio uoči najvažnijeg tjedna sezone. Splićane sad čeka veliki derbi s Dinamom. Pobjeda je imperativ!

"Imate vodstvo, igrate važnu utakmicu i tri utakmice u tjedan dana. Igračima su u glavama samo tri boda, imali su taj teret. Gorica je poput Rijeke i Istre, pokušavaju zadržati posjed, mi smo se branili kompaktno, prijetili smo iz kontre, ali na žalost nismo zabili", rekao je Valdas Dambrauskas i osvrnuo se na skandiranje navijača nakon utakmice "hoćemo pobjedu", ne i "gazi Purgere". Poruka je to navijača Bijelih igračima uoči derbija Hajduka i Dinama u sljedeću srijedu.

'Učinit ćemo sve za pobjedu u derbiju'

Litavski strateg istaknuo je:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mi ne idemo u srijedu po niti jedan drugi rezultat osim pobjede. Znamo što nam ta pobjeda znači, znamo što znači navijačima, svlačionici, klubu, svima... Učinit ćemo sve za pobjedu u srijedu".

Dambrauskas je naglasio kako je ova pobjeda, u biti, nebitna za nastavak prvenstva. Podsjetimo, do kraja ima još 6. kola, odnosno Bijeli imaju još 6 utakmica, sa zaostalom protiv Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo su tri boda, pogledajte ljestvicu... Svaka sljedeća je najvažnija. Ne mislimo na zadnju i predzadnju utakmicu, nego samo na svaku sljedeću, sve ćemo dati za tu utakmicu u srijedu. Čuli smo naše navijače, respektiramo ih, volimo ih i znamo da je ovaj klub, klub strasti, emocija, vjerujem da ćemo skupa, ruku pod ruku, ići do pobjede u srijedu", kazao je Valdas Dambrauskas.

Image
Foto: Josip Regovic/PIXSELL
Image
Foto: Josip Regovic/PIXSELL

Samir Toplak službeno preuzeo Goricu prije 6 dana.

Toplak: 'Izdominirali su nas igrači Hajduka u svim duelima'

Trener Gorice Samir Toplak svjestan je kako su se igrači prepali, iako ih je pripremao za sve napore i zahtjeve...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ušli smo u utakmicu jako loše, s puno pogrešaka, izdominirali su nas igrači Hajduka u svim duelima, nismo nijednom izašli u kontru i polukontru, i na koncu prvog poluvremena je najbolji od svega bio rezultat, samo 1-0. U drugom dijelu smo promijenili ploču, malo smo počeli i igrati, limitirali smo Hajduk napadački. Meni to nije satisfakcija, ali držali smo ih pred kraj u šahu, publika je izgubila malo i živce... Ulazak u utakmicu smo morali odraditi na puno boljem nivou, ali u ovom trenutku roster nam je jako tanak, osim zamjena koje sam napravio sve su nam juniori bili na klupi. Nedostaju nam Golubickas i Suk, borimo se s onim što imamo, pokušat ćemo do kraja biti još i bolji i kompaktniji, i uzeti neke bodove. Bit ćemo opasni i u nedjelju", istaknuo je Toplak i odgovorio na pitanje im li želju jednog dana sjesti na klupu Hajduka?

"Ja bih volio vidjeti nekoga tko bi pred ovakvom publikom, na ovakvom stadionu rekao ne. Naravno da bih. Toliko podrške i poruka navijača iz Splita sam dobio i koristim priliku da im se svima još jednom zahvalim. To mi je kao čovjeku velika satisfakcija i ne ovisi o meni hoće li se to dogoditi. Ali sada sam na klupi Gorice, ovdje smo u jednoj dugoročnoj priči, svim srcem sam tu i nadam se napraviti pomak s jednom mladom momčadi", kazao je iskusni strateg Gorice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo