Vaha rastužio cijeli Alžir: 'Nikad im neću oprostiti jer su napadali moju obitelj'

Vahid Halilhodžić više nije izbornik nogometne reprezentacije Alžira. Bivši trener zagrebačkog Dinama vjerojatno će karijeru nastaviti kao trener Trabzonspora.

7.7.2014.
8:39
VOYO logo

Bosansko-hercegovački strateg koji je Pustinjske lisice odveo do osmine finala Svjetskog prvenstva po prvi puta u njihovoj povijesti potvrdio je vijest priopćenjem objavljenim na web-stranici Alžirskog nogometnog saveza.

"Hvala igračima, članovima tehničkog, liječničkog i administrativnog osoblja koji su mi asistirali tijekom moje misije. Uvijek ću zadržati drage uspomene na izvanrednu gostoljubivost alžirskih navijača koji su me podupirali od prvog dana kada sam stigao i ostali mi vjerni", poručio je Halilhodžić koji je na klupi Alžira sjedio od 2011. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, Halilhodžić je dodao i kako neće "nikad zaboraviti i nikad oprostiti članovima određenih medija" koji su napadali njega i njegovu obitelj.

"Danas, nakon što sam živio u Alžiru tri godine, obiteljske obveze i zov sportskih izazova prevagnuli su u mojoj odluci. Ponosan sam na svoj rad pri Alžirskom nogometnom savezu", dodao je Halilhodžić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjećamo, Halilhodžićev je Alžir na Svjetskom prvenstvu u Brazilu dogurao do osmine finala u kojoj su ih porazili Nijemci sa 2:1 nakon produžetaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo