Visoke tenzije / Gotovo između Vahe i Maroka?! U četvrtak je bio sastanak, čeka se službena zahvalnica

Image
Foto: Profimedia

U četvrtak je održan dugo očekivani sastanak između Halihodžića i vrha marokanskog saveza koji, izgleda, nije prošao najbolje za 69-godišnjeg Halihodžića.

6.5.2022.
8:55
Profimedia
VOYO logo

Vahid Halilhodžić, poznati bosanskohercegovački nogometni trener i izbornik Maroka, ponovno je u centru pažnje. Već se neko vrijeme priča kako će uskoro dobiti otkaz i da neće voditi Maroko na nadolazećem Svjetskom prvenstvu u Kataru.

Premda je Maroko izborio SP, na kojem će igrati u skupini s Hrvatskom, Halilhodžiću marokanska javnost zamjera što je iz reprezentacije otjerao najveće zvijezde - Ziyecha, Abderrazaka Hamdallaha i Noussaira Mazraouija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Savez isticao - Vaha ostaje

Nagađalo se kako bi BiH stučnjak mogao dobiti otkaz, a marokansku reprezentaciju na World Cupu voditi netko drugi. Halilhodžić je "trenutačno izbornik reprezentacije", uvjeravao je predsjednik FRMF-a, opisujući njihov odnos "normalnim". "Ali samo Bog zna što će donijeti budućnost", dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak, u četvrtak je održan dugo očekivani sastanak između Halihodžića i vrha marokanskog saveza koji, izgleda, nije prošao najbolje za 69-godišnjeg Halihodžića.

Za Vahu su navodno dani u Maroku odbrojani, a u ponedjeljak će biti održan još jedan sastanak nakon kojega bi Halihodžić i službeno trebao biti smijenjen. Njegova bi zamjena trebao biti Andre Vilas Boas, nekadašnji trener Chelseaja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo