Vaha: 'Uključi mozak, pretpostavljam da ga imaš'

Vahid Halilhodžić poznat je po svojim nekonvencionalnim metodama treninga, pogotovo kad su u pitanju 'jezične akrobacije'.

3.3.2011.
15:07
VOYO logo

Bila je to poseban trening na dobrovoljnoj bazi za sve one igrače koji osjećaju da po nečemu zaostaju. Stigli su Sammir i Chago koji su, prenose Sportske, neumorno nizali krugove oko igrališta Hitrec-Kacian, te Ivan Kelava, koji je radio s trenerom-specijalistom Miralemom Ibrahimovićem.

Vahid Halilhodžić sve je brižno nadgledao, a 'na zub' je ovoga puta uzeo Jakuba Sylvestra, koji je pokušavao usavršiti udarac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pazi, moraš ovako, ne onako... Razmišljaj. Uključi mozak, vjerujem da ga imaš!", poručio je Vaha mladom Slovaku, koji rijetko puca prema golu, što je uostalom tradicionalna boljka većine Dinamovih igrača.

Inače, Dinamo je prema najnovijim podacima Međunarodne federacije za nogometnu povijest i statistiku najuspješniji klub u regiji. Nalazi se na 71. mjestu najbolji svjetskih klubova, dok je Hajduk, primjerice, 146.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamo je i najbolji klub s područja bivše Jugoslavije, iza njega je i Partizan, Maribor, ali i primjerice, bečki Rapid.

Vezani članci:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

arti-201103020267006 arti-201103020985006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo