Vaha ponovno 'ismijao' Dinamo i Čačića

Nakon teškog poraza Dinama na Parku prinčeva od PSG-a (4:0), ponovno se javio bivši trener Modrih Vahid Halilhodžić, koji je većinu svoje igračke i trenerske karijere proveo u Francuskoj.

7.11.2012.
17:26
VOYO logo

Kao što je Vaha najavio i prije same utakmice, PSG je rutinski odradio posao protiv Dinama. Igru Modrih prokomentirao je ovako:

"Teško je objasniti ovu utakmicu. Dinamo je imao finih pasova, ali to je toliko bojažljivo, bez neke volje za igrom da se ide naprijed. Na kraju je to bilo toliko tužno i žalosno. PSG je igrao s pola snage, Ibrahimović je igrao sve osim centarfora i u šali je dao četiri lopte za pogotke. Malo sam razočaran zbog takve igre Modrih", istaknuo je Halilhodžić i nadodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"PSG u prvom poluvremenu nije igrao, oni su hodali i zato je Dinamo prividno izgledao ravnopravno. Čim su malo ubrzali, čim je Ibrahimović dolazio malo više do lopti, bilo je vidljivo da je to igra mačke i miša. Zlatan je ponovo pokazao svoju veliku kvalitetu. S pola snage PSG je došao do pobjede. Nije mi jasan način na koji je Dinamo izgubio".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski prvak nakon četiri utakmice ima gol razliku 0:10, i na putu je da sruši rekord najgore momčadi u povijesti Lige prvaka.

"Čujem da je Dinamo na putu da obori sve negativne rekorde. Ja to ne bih želio, volio bih da dobiju te dvije utakmice, da se vrati samopouzdanje. Međutim, ovakvom igrom teško je očekivati nešto. Ako se gine, treba se hrabrije poginuti", naglasio je bivši trener maksimirskog kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vaha za kraj nije zaboravio podbosti svog kolegu na klupi Modrih, Antu Čačića.

"Trenera ne poznajem da bih govorio nešto o njemu. Za Ligu prvaka moraš imati malo znanja i iskustva jer su to utakmice 'visokog rizika'. Kad dolaziš u Park prinčeva trebaš biti psihološki spreman, treba igrače pripremiti. Koje su njegove kompetencije, teško je reći. Samo sam čuo da je, dok sam ja bio u Dinamu, volio komentirati, da je bio taj koji je davao savjete. Sad je vrijeme da daje savjet sebi da se napravi nešto", zaključio je Halilhodžić u razgovoru za Media servis.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo