Vaha se osvetio usred slavlja: 'Lagali su, čak i napadali moju mladu obitelj!'

Bivši trener zagrebačkog Dinama, a aktualni izbornik alžirske nogometne reprezentacije Vahid Halilhodžić blistao je od zadovoljstvo nakon 4:2 pobjede protiv Južne Koreje.

23.6.2014.
10:34
VOYO logo

Prva je to pobjeda za Alžir na svjetskim prvenstvima nakon 32 godine, a Halilhodžićeva je momčad utrla put ka pobjedi u prvom poluvremenu kada je rezultat na semaforu bio 3:0.

"Odigrali smo skoro savršeno prvo poluvrijeme. Odigrali smo jako dobro, jako efikasno. Onda smo ipak malo pali, možda je bilo psihološki, možda fizički, moramo razgovarati. Ali mislim da je ovo bila prava poslastica i želio bih čestitati svojim igračima", rekao je Halilhodžić, koji nije propustio priliku uzvratiti kritičarima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vi novinari ste me uvijek kritizirali, ali alžirski navijači su uvijek bili iza nas. To je prilično paradoksalno, ali oni nisu nikad izgubili povjerenje u nas, a vi jeste već prvog dana. To je šteta, šteta za vas. Ali ovo je poklon za sve, a vas mi je žao. Mi smo dobili utakmicu, igrali smo jako dobro i zabili smo četiri gola. Možda ste vi tužni, ali tako stvari stoje".

//cdn.playwire.com/bolt/js/embed.min.js

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upitan o kritikama na vlastiti račun bosansko-hercegovački strateg je rekao:

"Bilo je glasina, laži koje su ispričane i čak su napadali moju mladu obitelj. Ja sam obrazovan i spreman sam nastaviti razgovarati s njima jer bi u suprotnom već sve prestao raditi jer ne prihvaćam kritike protiv svoje mlade obitelji. Ali neću reći da sam dobio ovu bitku za sebe, učinio sam to za alžirski narod. Oni su uvijek bezuvjetno podržavali našu momčad, čak i kada smo gubili".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S druge strane, južnokorejski izbornik Bo Hong-Myung ponudio je ispriku:

"Na ovom stadionu je bilo puno korejskih navijača i volio bih im se ispričati. Preostala nam je jedna utakmica i želio bih samo obećati da ćemo u njoj dati sve od sebe".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo