Marokanska sapunica / Vaha matirao Marokance: Postavio je Savezu uvjete za odlazak koje oni ne mogu ispuniti i ostao izbornik

Image
Foto: profimedia.hr

Rasplet marokanske sapunice sa zanimanjem prati i Zlatko Dalić s obzirom na to da je Maroko na Svjetskom prvenstvu u grupi s Vatrenima, Belgijom i Kanadom

12.5.2022.
17:31
profimedia.hr
VOYO logo

Predsjednik Marokanskog nogometnog saveza, Fouzi Lekjaa u ponedjeljak je održao dugačak sastanak s bosanskohercegovačkim trenerom Vahidom Halilhodžićem. Nogometna javnost ove afričke zemlje je očekivala da će Vaha dobiti otkaz zbog sukoba s igračima no to se nije dogodilo.

Prema navodima marokanskih medija, Vahid Halilhodžić se pokazao kao iznimno tvrd pregovarač koji je pred Lekjaau stavio uvijete za prekid ugovora koji Savez jednostavno nije mogao ispuniti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Je li moguće? /

Vahid Halihodžić ponovno ostaje bez nastupa na Svjetskom prvenstvu?

Image
Je li moguće? /

Vahid Halihodžić ponovno ostaje bez nastupa na Svjetskom prvenstvu?

Vahin šah-mat

Navodno je zahtijevao isplatu svih plaća do kraja ugovora što bi iznosilo oko 4 milijuna eura. Marokanci to jednostavno nisu mogli ispuniti, a Vaha za svojevrstan kompromis nije mogao čuti. Naime, tim je potezom matirao Savez koji jednostavno ne bi imao dovoljno novca za angažman njegove zamjene Andresa Villas Boasa da su kojim slučajem pristao na Vahin uvjet.

Legendarni Mostarac je time pokazao još jednom da nije čovjek s kojim se netko može poigravati te je dao do znanja Marokancima da će ako ga se žele riješiti morati duboko zavući ruku u džep.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vatreni jednim okom gledaju sapunicu u Maroku

Podsjetimo, Vahid Halilhodžić se našao u sukobu s vrhom Saveza nakon što je iz reprezentacije zbog neprofesionalnog ponašanja izbacio par najboljih nogometaša ove zemlje među kojima je Hakim Ziyech i Noussair Mazraoui. Bez njih je osigurao plasman na Mundijal te ostvario vrlo dobar rezultat na Afričkom kupu nacija no nakon kontinentalne smotre počeli su pritisci iz vrha da se 'pobunjenike' vrati u kadar na što Vaha nije pristao.

Rasplet marokanske sapunice sa zanimanjem prati i Zlatko Dalić s obzirom na to da je Maroko na Svjetskom prvenstvu u grupi s Vatrenima, Belgijom i Kanadom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo