Vaha Halilhodžić u transu: 'Imam ponudu kakva se dobiva jednom u životu! Ili nikad!'

Nakon što je početkom tjedna javno obznanio kako ima ponudu života, bivši trener Dinama i alžirski izbornik Vaha Halilhodžić, ponovno je progovorio o senzacionalnom transferu...

12.7.2014.
16:56
VOYO logo

"Možda ćete znati već do kraja tjedna! Imam ponuda, zovu klubovi i selekcije, ali jedna bi mogla biti prava, nemoguća za odbiti. Kakva se dobiva jednom u životu. Ili nikad", ispričao je oduševljeni Vaha Halilhodžić za Sportske novosti i demantirao da se radi o Trabzonsporu.

"A ne, nije Trabzon. Iako, moram reći, Trabzonu sam se već obećao. Kad sam bio tamo prošli put, na odlasku mi je današnji predsjednik Ibrahim Hacıosmanoglu rekao da će jednom biti predsjednik i da će me vratiti u klub. Još me lani zvao da dođem, nudio mi i da paralelno vodim Alžir i Trabzon, ali nisam na to pristao. I načelno mu rekao da ću doći nakon Alžira. Ali, sad bi na stolu mogla biti strašna ponuda, od jednog od najbogatijih klubova na svijetu".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije Vaha mogao odoljeti pa je otkrio da se ne radi o francuskum klubu, ali je natuknuo da je to jedan od najvećih klubova u Ligi prvaka.

//www.youtube.com/embed/EBH3k6SPVhQ

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Da! Ne samo da igra Ligu prvaka, već je želi i osvojiti. Nemojte pokušavati, ne mogu reći, uskoro će se znati".

Mnogi su se posljednjih dana šalili da je u igri opet Dinamo, uostalom Vaha je bio najskuplji trener Modrih u povijesti, ali naravno, radi se samo o šali, iako se čuje sa Zoranom Mamićem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zove me on i pita za neki savjet, ja mu ga rado dajem. Mislim da i uglavnom uvažava moje mišljenje. A vidim da je i on sad počeo pametovati, komentirati na televiziji, ha-ha. Zvao me nakon te emisije u jedan sat iza ponoći, to mu je i slično. Jednom su on i Halid Bešlić bili zajedno, sjetili me se u tri ujutro i zovu. Pitaju: 'Vaha, gdje si, što radiš?' A gdje bih, molim te, bio u tri ujutro. Tako mi jedan alžirski novinar neku večer u dva ujutro pošalje poruku: 'Imate sekundu, samo jedno pitanje...?' Evo, alžirski novinari i Zoki, samo se oni usude zvati usred noći, ha-ha".

Veliki šef Zdravko Mamić se ne javlja ni po noći ni po danu...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nije. Ali znam da je i njemu drago zbog mojih rezultata. Uostalom, nekoliko je puta već javno rekao da mu je žao zbog onoga što je bilo. Ne zamjeram mu, bilo je to u afektu, takav je Zdravko".

Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo