SRUŠENI SNOVI O TITULI / Rijeka nakon Dinama izgubila i u Varaždinu i dala priliku Plavima da već danas potvrde naslov

Image
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Tijek dvoboja Varaždina i Rijeke u 34. kolu HNL-a mogli ste pratiti na portalu Net.hr

11.5.2024.
15:35
Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
VOYO logo

Varaždin - Rijeka

3-1

Varaždin: Zelenika - Škaričić, Nekić, Ba - Vukčević, Postonjski, Lusavec, Boršić - Mitrovski, Šego, Drožđek

Rijeka: Labrović - Veiga, Dilaver, Galešić, Čabraja - Selahi - Bogojević, Petrović, Janković - Marić, Obregon

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
MAJSTOR /

Gvardiol spreman za EP: Pogledajte kakvim je golovima pogurao City prema naslovu prvaka

Image
MAJSTOR /

Gvardiol spreman za EP: Pogledajte kakvim je golovima pogurao City prema naslovu prvaka

Varaždin je u 34. kolu HNL-a slavio protiv Rijeke 3-1 te tako dao Dinamu priliku da već danas postane obrani naslov prvaka.

Malo smo dobrog nogometa vidjeli u prvih 15-ak minuta utakmice gdje je Rijeka dominirala, ali pravih prilika nije bilo. I onda u 18. minuti nakon greške Dilavera Drožđek je slomio čuvara koji ga nije mogao pratiti pa udarcem s 15 metara iskosa s desne strane donio vodstvo Varaždinu. Odmah je odgovorila Rijeka gdje Marić pucao iskosa s lijeve strane s 10-ak metara, no Zelenika to odbija u korner. Nakon ubačaja iz kuta u gužvi odbijala se lopta po petercu, gdje je opet Zelenika jedan pokušaj iz blizine sjajno obranio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Varaždin je udvostručio vodstvo u 30. minuti kada je Čabraja dao lošu povratnu loptu prema Labroviću koji je odbija samo do Šege koji nema težak zadatak za 2-0. Rijeka je odgovorila u 33. minuta kada je loptu iza obrane Varaždina dobio Obregon, ali obrana domaćina otklanja opasnost u posljednji trenutak. Domaćin je u 42. minuti mogao i do trećeg gola, no udarac Drožđeka prolazi pokraj stative.

Rijeka se vratila u život u 45. minuti kada je Janković natrčao na jednu loptu na sedam, osam metara te ju zakucao u mrežu za 2-1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U nastavku su prvi zaprijetili domaćini, u 50. minuti kada udarac Mitrovskog brani Labrović. Varaždinci su do 3-1 stigli u 59. minuti kada je Drožđek drugi puta probio Labrovića. U 80. minuti pokušao je Fruk s ruba šesnaesterca, no udarac završava na vratnici. Domaćini su u 87. minuti ostali s igračem manje nakon što je drugi žuti karton dobio Vukčević. Samo dvije minute kasnije Rijeka je preko Ivanovića zabila za 3-2, no nakon intervencije VAR-a gol je poništen zbog zaleđa Obregona. Nakon toga više nije bilo prilika pa je tako domaćin upisao tri boda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo