[FOTO, VIDEO] BORUSSIA OSVOJILA BRUGGE NA KRILIMA NEVJEROJATNOG 20-GODIŠNJAKA, LEIPZIG PREOKRENUO PSG: / Ludnica u Ligi prvaka

Image
Foto: Profimedia

Odigrano je 6 utakmica 3. kola Lige prvaka u skupinama E, F, G i H.

4.11.2020.
22:53
Profimedia
VOYO logo

Skupina E

Chelsea - Rennes 3:0 (Rennes igrao s igračem manje)

Sevilla - Krasnodar 3:2 (Sevilla igrala s igračem manje)

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Skupina F

Club Brugge - Borussia Dortmund 0:3

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Skupina G

Barcelona - Dynamo Kijev 2:1

Ferencvaros - Juventus 1:4

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Skupina H

Leipzig - PSG 2:1 (PSG susret završio s dva igrača manje)

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Image
REAL SINOĆ NIJE POŠTENO POBIJEDIO? /

Trener Intera bio je bijesan nakon susreta, tvrdi da su pokradeni

Image
REAL SINOĆ NIJE POŠTENO POBIJEDIO? /

Trener Intera bio je bijesan nakon susreta, tvrdi da su pokradeni

Borussia Dortmund osvojila je Brugge pobjedom 3:0 a prvo ime susreta i čitave večeri bio je nevjerojatni 20-godišnji norveški wunderkind Erling Braut Håland, koji se upisao u povijest. On je Club Bruggeu zabio dva gola, te je sad na 14. pogodaka u prvih 11 susreta u Ligi prvaka, što nikom nikad nije pošlo za rukom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također, sad je na ukupno 16 golova u ovoj sezoni, kombinirano i u dresu Borussije i u dresu Norveške. Inače, sve je bilo gotovo nakon pola sata igre, a strijelci su bili Thorgan Hazard (14), te spomenuti Erling Haaland (18, 32).

RAKITIĆ VODIO SEVILLU DO ČUDESNOG PREOKRETA: Pogledajte gol i neobičnu asistenciju čovjeka koji je ovjenčan slavom u Hrvatskoj

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Chelsea razvalio Rennes, Kovačić igrao od 63.

U skupini E Chelsea je razvalio Rennes s 3:0. Chelsea nije imao problema protiv Rennesa pobijedivši. TimoWerner (10-11m, 41-11m) i TammyAbraham (50) zabili su za "Bluese", a gosti su od 41. minute igrali bez isključenog HenriqueaDalberta.

MateoKovačić je za Chelsea zaigrao od 63. minute, dok KarloŽiger nije nastupio. Na ljestvici vode Chelsea i Sevilla sa po sedam bodova, dok Krasnodar i Rennes imaju po bod.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Barcelona se izvukla protiv kombinirane momčadi Dynama iz Kijeva

U grupi G Barcelona je pobijedila 2:1 Dynamo iz Kijeva, koji su imali puno zicera. U ovom dvoboju Messi i društvo su dobro i prošli. Juventus je u Budimpešti u istoj grupi pobijedio Ferencvaros s uvjerljivih 4:1.

U drugom susretu Juventus je u Budimpešti pobijedio Ferencvaroš sa 4-1. Golove za torinsku "Staru damu" zabili su Alvaro Morata (7, 60), Paulo Dybala (72) i lasha Dvali (81-ag), dok je gol za mađarskog prvaka postigao FranckBoli u sudačkoj nadoknadi. Barcelona ima devet, Juventus šest, a Dynamo i Ferencvaros po jedan bod.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Leipzig preokretom do pobjede protiv PSG-a

U derbiju večeri RB Leipzig je s 2:1 pobijedio PSG koji je nastupio bez čak sedam ozlijeđenih igrača među kojima nije bilo niti KylianaMbappea i Neymara.

Francuski prvak je imao vodstvo 1:0 i jedanaesterac kojeg nije realizirao Angel di Maria, a na koncu je upisao drugi poraz u skupini završivš susret s dva igrača manje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gosti su poveli u već u 6. minuti pogotkom Angela Di Marije. Argentinac je u 16. minuti mogao zabiti i za 2-0, no nije realizirao kazneni udarac. Njegov udarac odlično je obranio Peter Gulacsi. Do kraja poluvremena PSG je zabio još dva gola, no oba su poništena zbog zaleđa, Di Mariji u 37. minuti, te Moise Keanu u 39. minuti.

Njemački sastav je uspio izjednačiti u 42. minuti lijepim golom ChristopheraNkunkua, a u 59. minuti preko Emila Forsberga iz jedanaesterca stigao i do prednosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U nove probleme gosti su došli u 69. minuti nakon što je IdrissaGueye dobio crveni karton, a lošu očajnu večer Parižana zaključio je PresnelKimpembe zaradivši isključenje u sudačkoj nadoknadi.

Istanbul Basaksehir slavi povijesnu pobjedu

U drugom susretu skupine H Istanbul Basaksehir je ranije tijekom dana priredio iznenađenje pobijedivši Manchester United sa 21.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon što je Manchester United u prva dva kola porazio PSG (2:1) i RB Leipzig (5:0) očekivalo se kako će "Crveni vragovi" bez stresa odraditi gostiovanje u Turskoj protiv Istanbul Basaksehira koji je u prva dva kola upisao dva poraza bez postignutog gola.

Međutim, turski prvak je pružio odličnu predstavu pobijedivši engleskog velikana sa 2-1. Zanimljivo, bio je to treći uzastopni poraz Uniteda na gostovanjima u Turskoj nakon poraza od Galatasarayja (0:1) u studenog 2012. godine, te od Fenerbahčea (1:2) u studenom 2016.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Turski prvak je poveo u 13. minuti nakon brze kontre koju je realizirao Demba Ba. Edin Višća je poslao dugačku loptu do seneglskog napadača koji se sam sjurio s centra i zabio za 1:0. Bivši napadač Chelsea i Newcastle Uniteda postao je drugi najstariji afrički strijelac u povijesti Lige prvaka, a pogodak je zabio sa 35 godina i 163 dana. Stariji od njega bio je tek DidierDrogba koji je imao 36 godina i 259 dana kada je zabio svoj posljednji pogodak u "Champions League" u studenom 2014.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Matej Mitrović nije igrao

U 40. minuti Višća je nakon asistencije upisao i pogodak. Bila je to još jedna brza kontra turskog sastava. Deniz Turuc je povukao po lijevoj strani, gurnuvši loptu u sredinu, Ba je propustio loptu, a na nju je natrčao Višća sjajno pogodivši za 2-0. U posljednjim trenucima prvog dijela Anthony Martial je smanjio na 1-2 vrativši nadu gostima.

No, u drugom dijelu domaćin je znalački obranio prednost osvojivši prve bodove u elitnom natjecanju "Starog kontinenta".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na ljestvici vode Manchester United i RB Leipzig sa po šest bodova, dok Paris Saint-Germain i Istanbul Basaksehir imaju po tri boda.

Matej Mitrović nije nastupio zbog ozljede za belgijski sastav.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Galerija

U drugom susretu iz ove skupine Zenit i Lazio su odigrali 1:1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Domaćin je poveo u 32. minuti golom Aleksandra Erohina nakon sjajne akcije u kojoj su sudjelovali i Juri Žirkov, Daler Kuzjajev i ArtemDzjuba. Žirkov je s lijeve strane ubacio u kazneni prostor do Dzjube koji je prsima uposlio Kuzjajeva, a ovaj mu odmah vratio glavom, da bi Dzjuba glavom produžio do Erohina koji je iz voleja zabio za 1:0.

Lovren odigrao svih 90. minuta za Zenit

Gosti, koji su nastupili bez najboljeg strijelca Cire Immobilea, te najboljeg asistenca Luisa Alberta, a nije bilo niti ManuelaLazzarija, Lucasa Leive, StefanaRadua i Senada Lulića, uspjeli su izjednačiti u 82. minuti preko FelipeaCaiceda koji je pogodio s ruba kaznenog prostora u donji desni kut ruskog gola.

Dejan Lovren je odigrao cijeli susret za Zenit.

Na ljestvici vodi Borussija Dortmund sa šest bodova, Lazio ima pet, a Club Brugge četiri boda. Zenit je osvojio prvi bod.


GOTOVE SU UTAKMICE:

81' - GOOOL, Juve zabio Fradi za 4:0. Lasha Dvali je skrivio autogol.

73' - Pirlove i Tudorove trupe osvojile su Budimpeštu. U to nema sumnje! Sad je 3:0 za Juve protiv Ferencvarosa. Paulo Dybala pronalazi put do mreže sa odličnom završnicom za pljesak svoje klupe, i veselje navijača u Italiji.

72' - GOOOL, ludnica u Sevilli, Rakitić i društvo preokrenuli su protiv Krasnodara, kakva utakmica! Youssef En Nesyri je bio na pravom mjestu u pravo vrijeme kao bi došao do odbijanca unutar šestnaesterca i zakucao loptu u desnu stranu gola za vodstvo 3:2. OVDJE pogledajte taj gol.

65' - GOOOL u Barceloni. Gerard Pique je zabio glavom iz teške pozicije. Nadskočio je sve i pucao snažno, na dobru asistenciju s lijeve strane, u donji desni kut. Odličan udarac glavom za veselje Katalonaca. OVDJE možete vidjeti taj trenutak.

52' - VAR JE PRESUDIO: Sudac Felix Zwayer pokazuje da nije bilo ofsajda i je ovo treći gol Chelsea. OVDJE pogledajte kako je to izgledalo.

50' - Idemo do Londona, imamo zanimljivu situaciju. Reece James je odigrao odličan centaršut, koji je pokupio Tammy Abraham unutar šestnaesterca, gdje si je oslobodio malo mjesta i poslao loptu u mrežu. No, sudac pokazuje da će provjeriti gol momčadi Chelsea koristeći VAR tehnologiju. Vjerojatno želi provjeriti da li je golu prethodio ofsajd.

46' - Počela su druga poluvremena

45' - GOTOVA SU PRVA POLUVREMENA DILJEM EUROPE: Borussija je oduševila u Bruggeru, Erling Braut Håland zabio je dva gola i upisao se u povijest s 14 golova u prvih 11 utakmica u LP, što nikad nikom nije pošlo za nogom. Leipzig je pred kraj prvog dijela smanjio na 1:1 protiv PSG-a, dok je Krasnodar iznenadio Sevillu u prvom dijelu, završivši ga s vodstvom 2:1, uz Rakitićev gol. Jesus Navas iz Seville je dobio crveni karton. Favoriti Barcelona i Juventus protiv Dynama iz Kijeva i Ferencvarosa u Budimpešti imaju inicijativu i, ono najvažnije vodstvo od 1:0. No, nismo gledali njihov najbolji nogomet u prvih 45 minuta. I Dynamo na Camp Nou i Ferenvcaros su pokazali da znaju i mogu.

NORVEŠKI WUNDERKIND PONOVNO ZALUDIO CIJELI SVIJET: Pogledajte golove kojima se upisao u povijest

45'+5: Jesus Navas iz Seville je dobio crveni karton. Utakmica je za njega gotova. Kakav završetak poluvremena u Sevilli. OVDJE pogledajte i pročitajte zašto takav gol možda nikad nije zabio, iz takve situacije, s takve udaljenosti...

42' -GOOOL je zabio Ivaaaan Rakitić i smanjio na 2:1.

42' - GOOOL u Njemačkoj. Leipzig je zabio za 1:1. PSG kreće s centra.

41' - GOOOL - Chelsea vodi proriv Rennesa s 2:0. Timo Werner je mirno realizirao penal za mirni odlazak na odmor. Zavrnuo je loptu u lijeve rašlje, baš lijepi gol. OVDJE ga možete vidjeti...

32' - Što radi taj Erling Haaland? Thomas Meunier je servirao loptu, doduše, kao na pladnju ali nevjerojatni 20-godišnjak pratio je čitavu akciju i mirno zabio. Sad je 3:0 Borussije protiv Bruggea. Haaland je sad na 14 golova u prvih 11 dvoboja u Ligi prvaka.

21' - GOOOL u Sevilli, Krasnodar vodi 2:0. Marcus Berg realizirao je penal točnim udarcem u donji lijevi kut gola, ovo je iznenađenje.

19' - Borussia je odlučila u Bruggeu odmah od početka pokazati tko je gazda. I to rade sjajno! Dvadesetogodišnji Erling Braut Håland, senzacionalni napadač koji oduševljava ove godine, je bio na pravom mjestu u pravo vrijeme kao bi došao do odbijanca unutar šestnaesterca i zakucao loptu u gol za 2:0 Borussije. Nitko nikad nije u Ligi prvaka postigao više golova u prvih 11 susreta od Erlinga Haalanda, koji je sad na brojci 13, javlja ugledni američki ESPN.

10' - Idemo do Londona, tamo je Chelsea poveo s 1:0 protiv Rennesa. Evo nam još jedan gol. Sad padaju kao na pokretnoj traci. Timo Werner je lagano realizirao penal točnim udarcem u donji lijevi kut gola za veselje navijača Chelsea pred malim ekranima. OVDJEpogledajte kako je do penala došlo, i kako je realiziran.

8' - GOOOL: I konačno, Alvaro Morata! Španjolac je primio jednu sjajnu loptu petom Cordobe, lopta ulazi u mrežu za 1:0 Juvea u Budimpešti protiv Ferencvarosa. Nakon što su mu čak tri puta poništavali gol u posljednjoj utakmici u Ligi prvaka proteklog tjedna, protiv Barcelone u derbiju 2. kola na Camp Nou, ovog je puta lopta ušla u mrežu. OVDJE pogledajte taj gol.

6' - GOOOL: Velika pogreška Nijemaca, Upamekano je pogriješio, Di Maria dobiva loptu koji na Keanovu asistenciju pogađa za 1:0. Upamekanu je ovo druga velika pogreška ovog mladog i kvalitetnog stopera, koji vrijedi 40 milijuna eura. OVDJE pogledajte što se dogodilo.

5' - GOOOL: Barcelona je povela s 1:0 protiv Dynama iz Kijeva. Lionel Messi je zabio iz penala, na način da je poslao loptu u lijevu stranu, pucao je jako ali vratar tu nije mogao ništa, iako je pogodio stranu. OVDJE pogledajte penal Messija i kako je do njega došlo.

1' - Počele su večerašnje utakmice. Očekujemo vrhunski nogomet s puno golova i uzbuđenja.


20.50 - Pobjeda Turaka, ovo je prva pobjeda za Basaksehir u skupinama Lige prvaka u klupskoj povijesti.

20.47 - Velika drama u posljednjim minutama na oba susreta koja su počela u 18 i 55. Zenitu Dejana Lovrena je VAR poništio pogodak za pobjedu protiv romiskog Lazija, a United je mogao primiti i treći gol.


[PROMO] Najbolje koeficijente i 100% bonusa na uplate do 1000 kuna potražite u kladioniciGermania.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo