LUDNICA NA POLJUDU / Hajdukovi klinci nestali za manje od dvije minute

Hajduk i Rijeka na Poljudu odigrali su utakmicu u sklopu 29. kola hrvatskog nogometnog prvenstva.

18.4.2015.
12:34
VOYO logo

HAJDUK: Grbić, Mikanović, Nižić, Milović, Jozinović, Tudor, Juranović, Caktaš, Gotal, Milevskij, Vlašić

RIJEKA: Vargić, Tomečak, Mitrović, Samardžić, Leovac, Radošević, Bradarić, Jugović, Mišić, Sharbini, Ivančić

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Strijelci: 1:0 Tudor (44'), 1:1 Tomečak (80'), 1:2 Vešović (82') Goran Vučević imao je sudbinu u svojim rukama. Do 80. minute bio je pred vratima raja, tamo gdje samo idu veličine koje pobjeđuju u svojim prvim utakmicama na klupi nove momčadi, i to u derbijima, s mladim igračima, zelenim, rekli bi smo.

No, upravo taj danak neiskustvu došao je do izražaja protiv Rijeke i Matjaža Keka. U jednoj tvrdoj utakmici s puno prekršaja, Rijeka je slavila s 1:2., i to preokretom. Hajduk je poveo u 44. minuti golom rođenog Zagrepčanina Frana Tudora, 19-godišnjaka koji je protiv Rijeke imao svoj debi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U drugom poluvremenu Rijeka je zaigrala bolje, Hajduk je preko Milevskog u 73. i 75. imao dvije izgledne prigode za povećanje vodstva, no ništa od veselja na Poljudu. U 80. minuti Bijeli s Kantride izjednačili su na 1:1 preko bivšeg dinamovca Ivana Tomečaka, kojem je ovo bio drugi uzastopni pogodak za Rijeku.

Manje od dvije minute kasnije, šok na Poljudu. Marko Vešović je pogodio za 1:2 i ludnicu u kavezu s gostujućim navijačima, Armadi. Vujović nije mogao vjerovati što se događa, a mladi hajdukovci dobili su odličnu školu odrastanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tako je Rijeka, unatoč nekako jalovoj i slaboj igri, bez žara i rizika, uspjela do bodova na Poljudu. Kao da su se čuvali za uzvrat polufinala Kupa protiv Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo