MODRIĆ SKRIVIO GOL, CASEMIRO SPASIO REAL: / Šahtar u posljednjem trenutku zakomplicirao Dinamu situaciju

Image
Foto: Profimedia

Real i Club Brugge su remizirali, a Šahtar je u posljednjem trenutku došao do pobjede

1.10.2019.
20:40
Profimedia
VOYO logo

2. kolo Lige prvaka

Real Madrid - Club Brugge 2:2

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Atalanta - Šahtar 1:2

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Samo bod u dvije utakmice Lige prvaka ima Real Madrid nakon što je remizirao u utakmici protiv Club Bruggea na Santiago Bernabeu. U drugoj utakmici koja se igrala od 18:55 Atalanta je ispustila prednost od 1:0 protiv Šahtara koji je u sudačkoj nadoknadi drugog dijela zabio za pobjedu 1:2 u Bergamu.

Real Madrid krenuo je u utakmicu dominirajući posjedom lopte, no nisu bili dovoljno konkretni. Zidane je odlučio Luku Modrića baciti u vatru, ali u poznato okruženje, s Kroosom i Casemirom u vezni red. Karim Benzema imao je dobru šansu u šestoj minuti, no njegov udarac glavom prošao je pored vrata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Image
MAN CITY - DINAMO 2:0: /

Nevjerojatni Raheem Sterling ušao i riješio susret; Plavi hrabro pali na Etihadu

Image
MAN CITY - DINAMO 2:0: /

Nevjerojatni Raheem Sterling ušao i riješio susret; Plavi hrabro pali na Etihadu

No pitalo se nešto i Belgijance u ovoj utakmici. Tau je odigrao dobru loptu loptu na Dennisa koji je izbio sam pred Areolui zabio gol. Santiago Bernabeu je umuknuo, a sudac najprije poništio gol zbog zaleđa, a onda ga priznao nakon pregleda VAR-a.

Realovo sivilo poprimilo je malo tamniju nijansu u 38. minuti kad je najpouzdaniji Zidaneov veznjak Luka Modrić izgubio loptu na svojoj polovici, a Dennis sjajno istrčao kontru i pogodio za vodstvo Bruggea 0:2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Real je dobro krenuo u drugo poluvrijeme i ubrzo smanjio preko kapetana Sergia Ramosa koji je u 56. minuti zabio glavom za smanjenje vodstva na 1:2.

Očajnički je Real htio doći do gola koji bi ga spasio od blamaže, a svog heroja pronašli su u Casemiru. Brazilac je glavom zabio nakon ubačaja Kroosa u 85. minuti nakon što je kapetan Bruggea Vormer skrivio prekršaj za crveni karton. Real tako nakon dvije utakmice ima jedan bod.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Preokret Šahtara

Mario Pašalić odigrao je cijelu utakmicu za Atalantu koja je na početku propustila odličnu šansu za vodstvo. Josip Iličić pucao je iz penala, ali stari lisac na golu Šahtara Pyatov pročitao ga i obranio mu udarac.

No priliku nije propustio Duvan Zapata u 28. minuti Kad je na odličan centaršut Hateboera sjajno reagirao i glavom poslao loptu u mrežu za vodstvo domaćina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije dugo trajalo veselje igrača Atalante. Moraes je u 41. minuti dobio odličnu loptu, zaobišao Gollinija i poslao loptu u nebranjenu mrežu za poravnanje rezultata.

Šahtar je iznenadio u posljednjim sekundama utakmice. Sijevnula je kontra u kojoj je Dodo pronašao Solomona koji šalje loptu pored Gollinija za 1:2. Šahtar, Dinamo i Manchester City uoči dvoboja Modrih i Građana imaju po tri boda, a Atalanta je na dnu ljestvice skupine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


FT Gotove su utakmice. Real i Club Brugge su remizirali, a Šahtar je u posljednjem trenutku došao do pobjede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

90' Šahtar je zabio za vodstvo, a vjerojatno i za pobjedu.

85' Gol za Real! Casemiro je vratio utakmicu u egal. Kako je samo Brazilac spasio Kraljevski klub! Pogledajte njegov pogodak OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

85' Crveni karton za Club Brugge. Vormer je dobio svoj drugi žuti zbog prekršaja. Kapetan Bruggea dobio je u samo nekoliko minuta dva žuta kartona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

65' Real Madrid pokušava svim silama vratiti utakmicu u egal. Luka Modrić iskupljuje se dobrim razigravanjem za pogrešku kod gola Club Bruggea.

56' Sergio Ramos je zabio glavom loptu u mrežu, naprije je dosuđeno zaleđe, ali VAR je priznao pogodak i Real je smanjio na 1:2. Pogledajte pogodak Ramosa OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

53' Još jedna velika šansa za Club Brugge. Areola je morao spašavati stvar nakon što se našao s Bonaventurom

Tekst se nastavlja ispod oglasa

46' Krenulo je drugo poluvrijeme u Bergamu i u Madridu. Real će morati napraviti drastičnu promjenu u igri da bi preokrenuo ovu utakmicu. S druge strane, Dinamu odgovara remi Atalante i šahtara, tako da će Modri nakon utakmice sa Cityjem biti najmanje drugi na ljestvici.

HT Nije dugo trebalo navijačima Reala da razapnu Modrića na društvenim mrežama. Što su napisali bijesni realovci, pročitajte .

Tekst se nastavlja ispod oglasa

HT Gotovo je prvo poluvrijeme koje je bio prepuno uzbuđenja. Real Madrid gubi 0:2 kod kuće, dok Atalanta i Šahtar igraju 1:1 u Bergamu.

39' A zabio je i Šahtar. Moraes je poravnao rezultat na 1.1 u Bergamu. Prvi gol Šahtara pogledajte OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

38' Club Brugge je zabio još jedan gol. Dennis je opet strijelac nakon greške Realove obrane. Pravi je ovo potop Kraljevskog kluba na Santiago Bernabeu. nažalost, Modrić je pogriješio kod drugog pogotka. Pogledajte kako je to izgledalo OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

29' Varane je odlično pucao, no vratar Bruggea Mignolet je sjajno obranio njegov pokušaj. Pogledajte sjajnu obranu bivšeg golmana Liverpoola OVDJE.

28' Duvan Zapata doveo je Atalantu u vodstvo u Bergamu. Njegov pogodak možete pogledati OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

21' Luka Modrić je pucao nakon povratne lopte Carvajala, ali nije bio precizan. Prošla je lopta malo pored vrata.

16' U Bergamu je Atalanta prokockala sjajnu priliku za vodstvo. Josip Iličić je pucao iz penala, a vratar Šahtara Pyatov mu je obranio udarac. Pogledajte obranu Pyatova OVDJE.

11' Ne, ne, ipak će biti gol! nakon pregleda VAR-a priznat je gol i Real je šokiran na Santiago Bernabeu! Nevjerojatno! Pogodak možete pogledati OVDJE.

11' Čim smo to rekli, Club Brugge je zabio, ali njihov gol je poništen zbog zaleđa.

10' Atalanta je očekivano kod kuće krenula po pobjedu, Mario Pašalić već je bio u jednoj prilici. Real je isto tako uspostavio dominaciju na terenu protiv belgijske momčadi.

1' krenule su utakmice na Santiago Bernabeu i u Bergamu. Luka Modrić je u prvom sastavu Reala, dok je mario Pašalić u provj postavi Atalante.

U ranim utakmicama Lige prvaka u utorak susreću se u Madridu Real i Club Brugge. Real se nakon poraza mora kod kuće uzeti pobjedu protiv najslabije momčadi u skupini - Club Bruggea.

U Bergamu Mario Pašalić s Atalantom kreće po povratak u igru za porlazak skupine u Ligi prvaka. Šahtar gostuje također nakon poraza u Manchester Cityja i bit će to zanimljiva utakmica, ali i jako važna za Dinamo.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo