BARCELONA - BAYERN 2:8: / Čudesni Bavarci masakrirali katalonskog giganta na Luzu za povijesnu pobjedu u LP; Perišić se maestralno upisao u strijelce

Image
Foto: Profimedia

Bayern iz Munchena uništio je Barcelonu na Luzu

14.8.2020.
22:50
Profimedia
VOYO logo

Final Eight Lige prvaka u Lisabonu

BARCELONA - BAYERN 2:8

Barcelona: Ter Stegen; Semedo, Lenglet, Pique, Jordi Alba; Busquets, Sergi Roberto, De Jong; Vidal; Messi, Suarez

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bayern: Neuer; Kimmich, Boateng, Alaba, Davies; Goretzka, Thiago; Gnabry, Muller, Perišić, Lewandowski

Strijelci: 0:1 Muller (4), 1:1 (Alaba autogol), 1:2 Perišić (22), 1:3 Serge Gnabry (28), 1:4 Muller (31), 2:4 Suarez (57), 2:5 Kimmich (63), 2:6 Lewandowski (82), 2:7 Coutinho (85), 2:8 Coutinho (89)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nogometaši Bayerna iz Muenchena u četvrtfinalu su Lige prvaka na stadionu Luz u Lisabonu deklasirali Barcelonu s 8:2 (4:1), a jedan od strijelac za njemačkog prvaka bio je i hrvatski reprezentativac Ivan Perišić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Image
[VIDEO] JE LI OVA BAHATA IZJAVA NALJUTILA BAVARCE? /

Vjerujemo da je Vidalu ovo škola i da će drugi put pametnije

Image
[VIDEO] JE LI OVA BAHATA IZJAVA NALJUTILA BAVARCE? /

Vjerujemo da je Vidalu ovo škola i da će drugi put pametnije

Galerija

Perišić pogodio za 2:1

Perišić je postigao pogodak za vodstvo Bayerna od 2:1 u 21. minuti kada je odlično pratio akciju Gnabryja, pravodobno utrčao u prazan prostor na lijevom krilu, a zatim snažnim prizemnim udarcem sa 10-ak metara svladao Ter Stegena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Po dva gola za Bayern postigli su Thomas Mueller (4, 31) i Philippe Coutinho (85, 89), a po jednoga su dodali Gnabry (28), Kimmich (63) i Lewandowski (82), dok su golove za Barcelonu postigli Alaba (7-ag) i Suarez (57).

Vatreni igrao za Bayern do 67. minute, dok je Ivan Rakitić ostao na klupi Barcelone

Perišić je igrao za Bayern do 67. minute, dok je Ivan Rakitić ostao na klupi Barcelone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bayern će u polufinalu 19. koloovoza također u Lisabonu igrati protiv pobjednika posljednjeg četvrtfinala u kojemu će se u subotu sastati Manchester City i Lyon.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U prvom polufinalu 18. kolovoza igrat će Paris SG i RB Leipzig.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

GOTOVA JE UTAKMICA.

ž89' - GOOOL: Da, dobro vidite, 8:2 za Bayern. Philippe Coutinho je zabio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

85' - GOOOL: Philippe Coutinho je primio savršen pas i odlično pucao u donji lijevi kut za 7:2 Bayerna.

85' -Ipak je gol. Damir Skomina je ostao pri svojoj odluci nakon što je konzultirao VAR. Nema prekršaja i gol je priznat za 6:2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

83' - Pričekajte. Sudac je odlučio provjeriti gol pomoću VAR tehnologije.

82' - GOOOL: Robert Lewandowski zabija gol za 6:2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

63' - NOVI GOOOOL: Alphonso Davies je servirao loptu kao na tacni i Joshua Kimmich je zabio iz blizine za 5:2 Bayerna.

57' - GOOOL: Nevjerojatnu solo akciju je potegao Luis Suarez i završio sa udarcem unutar kaznenog prostora. Neuer tu nije mogao ništa. OVDJE pogledajte urugvajčevu majstoriju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

46' - Počelo je drugo poluvrijeme.

45' - Gotovo je prvo poluvrijeme, na svu sreću za Barcelonu. Bio je to masakr, Bayern je unakazio Barcelonu u prvih 45 minuta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

39' - Robert Lewandowski se izborio za prostor u šesnaestercu nakon kornera i pucao glavom. Međutim, lopta je išla nisko po sredini gola i skinuo je to vratar Barcelone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Galerija

38' - Nema Barcine obrane večeras na Luzu, Messi i ekipa su ostali u hotelu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

31' - GOOOL... Ljudi moji, je li to moguće, Bayern je u 31 minutu unakazio Barcelonu i vodi 4:1. Drugi je gol danas zabio Muller, Kimmich je sada ubacio s desne strane, a Muller na prvoj stativi samo postavio nogu i bacio Barcu na koljena. OVDJE pogledajte gol.

Drugi je gol danas zabio Muller, Kimmich je sada ubacio s desne strane, a Muller na prvoj stativi samo postavio nogu i bacio Barcu na koljena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

28' - GOOOL, što se to događa na Luzu? Barcelona je na koljenima. 3:1 za Bayern. OVDJE pogledajte gol.

22' - GOOOL: Bayern vodi 2:1 golom Ivana Perišića.

16' - Alphonso Davies je povukao protivnika na pod. Ako ga Damir Skomina još jednom vidi da to radi, dobit će žuti karton.

14' - Joshua Kimmich je pokušao centaršutom pronaći nekoga od suigrača. Protivnička obrana je to presjekla i napad je za Katalonce.

14' - Thiago Alcantara izveo je korner, ali je jedan od obrambenih igrača Barcelone izbio loptu i otklonio opasnost.

10' - Nastavlja se nogometni vatromet na Luzu, atomski nogomet, nuklearni, ma ovo je sve. Nije gol, ali skoro je pao. Stativa je spriječila Messijev ubačaj i potpuni preokret Barcelone u samo tri minute.

7' - GOOOL: Autogol Bayerna. Ovo je stvarno loša reakcija. David Alaba je nes(p)retno napucao napadača i zabio autogol. Rezultat je sada 1:1. Ludi početak dvoboja u Lisabonu. Sedma je minuta, a već je pao drugi gol. Vatreno je na Luzu večeras i to nam se sviđa. OVDJE pogledajte kako je pao gol.

4' - GOOOL: Thomas Muller svladava golmana solo akcijom. Zvijezda Bayerna imala je puno prostora nakon što je primila pas u šesnaestercu. Bez oklijevanja je zakucao loptu u donji lijevi kut. OVDJE možete vidjeti super gol Mullera.

3' - Bayern se odmah bacio na glavu. Barcelona sad uzvraća...

1' - Počela je utakmica. Damir Skomina je glavni sudac dvoboja.

20.25 - Uoči početka dvoboja Barcelona je objavila kako je Samuel Umtiti pozitivan na koronavirus. Francuz nema simptoma i osjeća se dobro.

19:55 - Stigli su sastavi za današnju utakmicu. Perišić u prvoj postavi za Bayern, Rakitić na klupi za Barcelonu:

Nije to baš finale prije finala, ali nije ni daleko. Barcelona i Bayern najzanimljiviji su četvrtfinalni par ovogodišnjeg izdanja Lige prvaka. Šteta što neće biti publike da bi vidjela ovaj okršaj, no ovih dana nemoguće je naći veći nogometni spektakl od ovog.

Iako je riječ o dva nogometna diva, sasvim su različite njihove priče. Bayern je u drugom dijelu sezone i nakon koronapauze jednostavno fantsatičan. Uzeli su naslov prvaka Njemačke i njemački kup te još jednom potvrdili neprikosnovenost u njemačkom nogometu.

Hansi Flick našao je eksplozivnu formulu koja mu omogućuje atraktivnu igru kojom Bayern puno zabija i, još važnije, pobjeđuje. Thomas Muller i Robert Lewandowski dominiraju u ofenzivnom dijelu - Muller je preuzeo ulogu kreatora, Lewandowski egzekutora i vjerojatno je ovo najbolji tandem u Europi. Dodajte im još nekoliko sjajnih pojedinaca poput Kimmicha, Boatenga, Daviesa, Alabu, ali i Ivana Perišića koji je u dobroj formi.

Barcin 'biti ili ne biti'

Što onda reći za Barcelonu koja je u posljednjoj etapi sezone prokockala apsolutno sve. Jedna od najskupljih momčadi na svijetu raspala se u lovu na naslov prvaka, Lionel Messi javno je kritizirao suigrače, i to se pravom - njihova igra jednostavno je bila ispod svake razine.

Barci je Liga prvaka još jedina nada, no morat će se drastično promijeniti, a utakmica protiv Bayerna nije ni vrijeme ni mjesto za eksperimente. Antoine Griezmann morat će negdje pronaći svoju igru ako Barcelona misli spasiti ovu sezonu.

Također, Ivan Rakitić trebao bi dobiti minutažu u ovoj vrlo bitnoj utakmici za katalonski klub.

TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo