SP FUTSAL /

Dvoranski Vatreni ipak bez četvrtfinala: Argentinci slavili nakon naših pogrešaka

Image
Foto: Murod Yusuf/Pressphoto.uz/PIXSEL

Tijek utakmice osmine finala Svjetskog prvenstva u futsalu između Argentine i Hrvatske mogli ste pratiti UŽIVO na portalu Net.hr

27.9.2024.
17:56
Murod Yusuf/Pressphoto.uz/PIXSEL
VOYO logo

Argentina - Hrvatska

2-0

Hrvatska reprezentacija na Svjetskom prvenstvu u futsalu u Uzbekistanu je u osmini finala izgubila 2-0 od Argentine, aktualnog svjetskog doprvaka.

Image
POTPUNI RASPAD /

Futsal Vatreni doživjeli težak poraz na SP-u: Brazilci zabili čak osam golova

Image
POTPUNI RASPAD /

Futsal Vatreni doživjeli težak poraz na SP-u: Brazilci zabili čak osam golova

Argentina je povela već u drugoj miunti kada je zabio Alan Brandi. Dugu loptu poslao mu je golman Sarmiento, a Brandi je ostao sam pred golom te je glavom zabio za vodstvo Argentinaca. Vaporaki je u sedmoj minuti požutio zbog prekršaja na Čekolu, a tri minute kasnije stativa je spasila Hrvatsku. Boruto je poslije brzog napada uzdrmao okvir gola, no srećom rezultat se nije mijenjao. Sjajna prilika za Hrvatsku dogodila se u 15. minuti kada je Jelovčićev udarac stigao do Sekulića, kojemu je Sarmiento obranio udarac iz blizine. Na poluvrijeme se otišlo s prednošću Argentine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U nastavku su stisnuli Argentinci i već u četvrtoj minuti drugog dijela povisili na 2-0. Jurlina je katastrofalno štopao jednu loptu, a Rosa mu je ukrao i bez problema brzo poslao u mrežu. Hrvatska je umalo uzvratila u 28. kada je Perić silovito uzdrmao prečku. Novak je lijepo prebacio loptu s lijeve strane, a udarac Perića su svi samo mogli promatrati. Marinović je u 28. sjajno lažnjakom izbacio svog čuvara i otvorio si put prema golu, ali udarac je na kraju ipak naletio na blok. Hrvatska je tri minute prije kraja počela igrati s igračem-golmanom i nekoliko puta otvorila prostor za dobre udarce, ali neprecizni su bili naši igrači. Dobro je u 39. pokušao Čekol, no Sarmiento je obranio taj udarac. Suci su išli pregledavati mogući penal za Hrvatsku, ali Vaporaki je igrao ramenom i na kraju je Argentina prošla dalje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

POGLEDAJTE VIDEO: Tko će postati treći prvak u poluteškoj kategoriji?

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo