UZDRMANI PRVACI PRED VELIKIM IZAZOVOM: / 'Odigrat ćemo mušku utamicu, gledat ćete prepoznatljivu Rijeku'

Image
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL

Pred nogometašima Rijeke je novi europski izazov, u 4. kolu skupine D Europske lige u četvrtak (19 sati) na Rujevicu dolazi bečka Austrija.

1.11.2017.
14:12
Goran Kovacic/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatski prvaci u ovu utakmicu ulaze s tri uzastopna poraza u domaćoj ligi, uključujući i onaj subotnji u derbiju protiv Dinama (1-3). U četvrtak stoga imaju priliku popraviti dojam protiv suparnika od kojeg su prije dva tjedna bili bolji u gostima (3-1). Riječani trenutno u skupini drže treće mjesto s tri boda, ispred su Milan sa sedam i AEK s pet.

Image
KEK NAKON TREĆEG UZASTOPNOG PORAZA: /

'Ovo je najveća kriza otkad sam tu, lako se slikati kada je sve dobro'

Image
KEK NAKON TREĆEG UZASTOPNOG PORAZA: /

'Ovo je najveća kriza otkad sam tu, lako se slikati kada je sve dobro'

'Navijači će biti naš adut'

"Ne bi bilo dobro da o ovoj utakmici razmišljamo u kontekstu one u Beču. Ekipa Austrije na gostovanju je puno opasnija i unatoč svim problemima zna odigrati taktički zrelo i odgovorno, te opasno i zna zaprijetiti ako nemaš kvalitetnu organizaciju i reakciju kada dobiješ ili izgubiš loptu. Želimo pobjedu na Rujevici, vjerujemo da će veliki adut biti naši navijači", prenosi Rijekina službena stranica riječi trenera Matjaža Keka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jasno je da bi si pobjedom na Rujevici Riječani značajno povećali izglede za plasman u drugi krug.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Moraš biti sto posto spreman u nogama i glavi, na takve igrače računam. Nekad se u nogometu sve okrene od krasne atmosfere do puno upitnika, ali ne vidim niti jedan razlog da navijači stanu iza ekipe ako ona to zasluži. A igrači će napraviti sve da Rijeka pokaže srce, želju, angažman i pruži kvalitetnu igru", dodao je Kek.

'Na treningu odlično radimo, ali...'

Pun optimizma je i sjajni veznjak Josip Mišić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svi znamo kakva nas utakmica očekuje, posebice nakon lošijih rezultata. Uvjeravam vas da ćete gledati prepoznatljivu Rijeke koja je igrala odličan nogomet. Nema razloga da ne odigramo mušku utakmicu. Pričali smo u svlačionici, svjesni smo da smo loše igrali u zadnjih nekoliko tjedana. Moramo poraditi na tome. Na treningu odlično radimo, ali na utakmici to nismo pokazali", rekao je Mišić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo