UŽASNUTI IBRAHIMOVIĆ RASPALIO PO BOBANOVU MILANU: / 'Katastrofa su... A on nije sposoban biti na toj poziciji'

Image
Foto: Profimedia

Ibrahimovića se itekako može pitati za mišljenje kada je u pitanju Milan

19.10.2019.
14:24
Profimedia
VOYO logo

Legendarni švedski nogometaš i jedan od najboljih napadača današnjice, Zlatan Ibrahimović, bio je član momčadi AC Milana kada je ta momčad posljednji put osvojila naslov prvaka Italije. Bilo je to već davne 2011. godine, a Zlatan je tada bio najveća zvijezda milanske momčadi za koju je u dvije sezone, koliko je tamo i proveo, zabio 56 pogodaka.

Ibrahimovića se itekako može pitati za mišljenje kada je u pitanju crveno-crni klub iz talijanske modne prijestolnice, posebice zato što je svojevremeno rekao kako je to najveći klub za koji je igrao u karijeri, a znamo svi gdje je sve Zlatan zabijao. Prati Ibrahimović i sadašnja zbivanja u Milanu iako je davno otišao, ali mu se trenutno klupsko stanje nimalo ne sviđa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Milan? Ma katastrofa su. Toliko priče, a tako malo akcije. Nažalost, više ne pričamo o klubu u koji je cijeli svijet bio zaljubljen. Možda sada u klubu rade neki pogrešni ljudi, kojima je mjesto negdje drugdje", izjavio je Zlatan za Gazzettu dello Sport. Na koga je točno mislio to je teško reći jer je Milan nedavno napunio rukovodeća mjesta nekim uglednim imenima, poput Zvonimira Bobana i Paola Maldinija.

Image
Foto: Alamy, Marco Canoniero / Alamy / Profimedia

Profimedia,

'On nije sposoban'

No, posebno je komentirao rad baš Paola Maldinija, za kojeg smatra da možda nema sposobnosti obnašati tako važnu dužnost.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Maldini? Nemam pravo govoriti o njegovim menadžerskim sposobnostima i mislim da nema ono što je potrebno za biti direktor, ali ga obožavam kao igrača. No, njegova zadaća je komplicirana jer mora raditi dobro s ograničenim resursima i napraviti čudo. To je jako teško u takvim okolnostima", smatra Zlatan.

Isto tako, moguće je da se ne slaže sa sportskom politikom izvršnog direktora Ivana Gazidisa, koji je stopirao njegov dolazak prošloga ljeta jer nije u momčadi htio igrače starije od 30 godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo