S NJIM JE BILA I ŽENA / Užasne vijesti iz Španjolske. Četiri naoružana muškarca upala u stan Barceloninog superstara i pretukla ga metalnim šipkama

Image
Foto: Profimedia

Za sada još nije poznato jesu li prisutna bila i njihova malodobna djeca Curtys (11) i Pierre (6)

29.8.2022.
11:16
Profimedia
VOYO logo

Strašna vijest dolazi iz Španjolske. Tamošnji mediji izvijestili su o oružanoj pljački u domu Barcelonina nogometaša, Pierre-Emericka Aubameyanga. Četvorica naoružanih muškaraca upala su u dom gabonskog nogometaša u glavnom gradu Katalonije te su ga navodno pretukli metalnim šipkama, opljačkali ga i verbalno prijetili njemu i njegovoj supruzi Alyshi Behague.

Za sada još nije poznato jesu li u trenucima pljačke prisutna bila i njihova malodobna djeca Curtys (11) i Pierre (6). El Pais navodi kako je napadaču Barcelone otuđen sav nakit i sadržaj sigurnosnog sefa koji je imao u svom domu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Još uvijek nema informacija o zdravstvenom stanju gabonskog napadača, a pljačkaši su s mjesta zločina pobjegli u bijelom Audiju A3 te policija traga za njima.

Valja spomenuti kako ovo nije prvi put da su nogometaši Barce na udaru pljačkaša. Ranije ovoga mjeseca opljačkan je Robert Lewandowski koji je tek stigao u Barcu, a ukrali su mu imovine u vrijednosti 59 tisuća funti. Lani je pak opljačkan Ansu Fati, a prije njega su napade pretrpjeli Coutinho, Pique i Alba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo