UVRIJEĐENA ZVIJEZDA: / "Čak i ako moj tata bude izbornik, neću igrati za reprezentaciju"

Image
Foto: Screenshot/Instagram

Veznjak Manchester Cityja Samir Nasri gostovao je na jednoj francuskoj televizijskoj postaji i poslao jasnu poruku da više nikad nema namjeru igrati za reprezentaciju iako ima tek 28 godina.

6.10.2015.
9:48
Screenshot/Instagram
VOYO logo

Nasri je u sukobu s aktualnim francuskim izbornikom Didierom Deschampsom koji ga lani nije želio voditi na Svjetsko prvenstvo u Brazilu. Objasnio je tada Deschamps da ne želi Nasrija u nacionalnoj momčadi zbog njegova ponašanja, a nogometaševa djevojka Anara Atanes svoje je mišljenje o cijeloj situaciji izrazila kroz dvije riječi na Twitteru: "Je**š Francusku".

"U reprezentaciji sam samo patio"

Iako je otada prošlo više od godinu dana, Nasri se nije predomislio. Za Francusku neće igrati više nikad, čak i ako Deschamps više ne bude na klupi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ma čak i da moj tata dođe za izbornika, neću se vratiti. U reprezentaciji sam samo patio, a propuštanje SP-a me uništilo. Htio sam se povući još 2012., ali otac me uvjerio da ostanem zbog SP-a. Nastojao sam biti dobar, odradio sam odličnu sezonu, imao vrlo dobru statistiku i sve to nije bilo dovoljno", istaknuo je Nasri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

?taken-by=anaragram

"Poštujem sve, ali kad sam vidio tko je sve na popisu za SP... Nisam savršen, imam svojih mana, ali ako ste dobar trener, znat ćete upravljati s time", zaključio je Francuz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo