UTUČENI BURIĆ PRONAŠAO RAZLOGE BOLNOG PORAZA: / 'To je već nekoliko utakmica tako'

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Posljednji put Splićanima se to dogodilo prije devet godina

30.10.2019.
19:48
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

U derbiju osmine finala hrvatskog nogometnog Kupa Gorica je na svom travnjaku pobijedila Hajduk sa 2-1 i po prvi put u svojoj povijesti stigla do četvrtfinala Kupa, dok je Hajduk tek treći put ispao već u osmini finala.

Galerija

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

TUGA I JAD NA LICIMA HAJDUKOVACA: Pogledajte očaj Burićevih nogometaša; Ovo govori - sve!

Image

TUGA I JAD NA LICIMA HAJDUKOVACA: Pogledajte očaj Burićevih nogometaša; Ovo govori - sve!

Domaćin je poveo 64. minuti sjajnim golom Kristijana Lovrića iz slobodnog udarca sa 25 metara, a korak bliže pobjedi domaćin je stigao u 85. minuti kada je Joey Suk iz kontre zabio za 2-1. Tračak nade Hajduku je donio Stanko Jurić u 88. minuti, no više od toga nije išlo.

Navijači Hajduka s ogorčenjem su dočekali takav rasplet utakmice, a teško da će ih utješiti riječi trenera DamiraBurića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Gorica nam je pokazala što znači efikasnost. Mi smo u prvom dijelu dominirali, ali nismo to kapitalizirali. Gorica je zabila iz prve prilike. Nije mi jasno što se dogodilo u drugom poluvremenu. Moramo to analizirati, u prvom dijelu je bilo dobro. Fali nam kilerski instinkt, ali to je već nekoliko utakmica tako", rekao je Burić, čije riječi prenosi Dalmatinski portal.

Galerija

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jakirović slavi

Poručio je i kako je normalno da su navijači razočarani.

"Neke stvari ne možeš korigirati, razočaranje je veliko. U svlačionici su svi utučeni, moramo se dignuti i u subotu pokazati lice iz prvog poluvremena. Jedino pozitivno je da je utakmica opet u subotu", kazao je trener Hajduka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prvo poluvrijeme nismo bili dobri. Hajduk je dominirao i jedva sam čekao da završi. Uveli smo Lovrića i Steenvordena i sve je bilo drukčije. Hajduk ima dobre linije kretnje u fazi napada. Sjeckali su nas, nisu nam dali ništa. U drugom dijelu smo bili hrabriji, onda je i njima bilo teže. Europa? Sad smo među osam, čeka nas ždrijeb. Bolje imati ciljeve i gledati ove ispred nas“, poručio je pak trener Gorice SergejJakirović.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo