'Utopija u kojoj spašavaju osam milijuna eura'

Lyon će na Maksimiru pokušati dohvatiti drugo mjesto u skupini i nokaut fazu Lige prvaka. Za to im treba uvjerljiva pobjeda protiv Dinama i slavlje Reala u Amsterdamu.

7.12.2011.
10:27
VOYO logo

U Lyonu se nadaju čudu, jer samo ono ih može dovesti do drugog kruga Lige prvaka. Naime, uoči posljednje utakmice u skupini za drugoplasiranim Ajaxom zaostaju tri boda, ali imaju čak sedam pogodaka slabiju razliku.

Većina francuskih medija već se pomirila s tim da će Lavovi na proljeće igrati Europsku ligu, pa je francuski Sport utakmicu u Maksimiru proglasio utopijom u kojoj samo čudom mogu spasiti značajne financijske gubitke zbog najvjerojatnijeg ispadanja iz najelitnijeg klupskog nogometnog natjecanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Čak i da uspiju osvojiti Europsku ligu, gubitak će biti oko osam milijuna eura. Ako izgube odmah i u Europskoj ligi, gubitak će dosegnuti i 12 milijuna eura", pišu u Sportu.

Osim financijskog gubitka, Lyonu prijeti i odlazak jednog od najboljih igrača. Naime, na meti bogatih europskih klubova je veznjak Yoann Gourcuff, međutim predsjednik kluba Jean-Michel Aulas zasad odbija bilo kakvu mogućnost da ga proda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više o temi: specijal-201102150360004-Dinamo

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo