UTAKMICA ZA LAGANI SRČANI UDAR: / Manchester United jedva izvukao živu glavu sa Sheffieldom. Iščupali se u sedam minuta, a onda...

Image
Foto: Profimedia

Omladinski pogon Uniteda proradio je i preokrenuo u samo sedam minuta

24.11.2019.
20:52
Profimedia
VOYO logo

Nogometaši Sheffield Uniteda i Manchester Uniteda odigrali s 3-3 u utakmici 13. kola Engleske lige. U utakmici punoj preokreta domaći su vodili s 2-0, a United u samo sedam minuta došao do preokreta 3-2, da bi Sheffield spasio bod u zadnjoj minuti.

Fleck (19), Mousset (52) i McBurnie (90) su bili strijelci za domaće, a Williams (72), Greenwood (77) i Rashford (79) za ManU.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uglavnom, bila je to, najgrublje rečeno, utakmica za blagi srčani udar kod navijača Crvenih vragova. Sheffield je u prvom dijelu rastavio Solskjaerovu momčad i ostavio ih samo na jednom jedinom udarcu prema vratima. Na poluvrijeme je Sheffield otišao s golom prednosti, a u nastavku je u 52. minuti pao drugi gol i činilo se kako Unitedu nema spasa.

Image
Foto: Profimedia

Profimedia

Međutim, omladinski pogon Uniteda proradio je i preokrenuo u samo sedam minuta. Prvo je Williams u 72. minuti zabio, onda je mladi Greenwood poravnao, da bi Rashford bacio stadion u delirij samo par minuta kasnije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, ne bi United bio United da ovu utakmicu na neki način nije dodatno upropastio. Naime, taman kada se činilo da će sve biti gotovo, u sudačkoj nadoknadi zabio je McBurnie za 3:3.

Sheffield je na šestom mjestu lige nakon ovog remija, dok je Manchester United deveti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo