HAJDUK POTVRDIO VELIKU VIJEST / Uspjeli su zadržati ključnog igrača; 'On je produžena ruka trenera, čini druge boljima..'

Image
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
Image
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
11.7.2021.
19:26
Ivo Cagalj/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatski prvoligaš Hajduk potvrdio je da će i sljedeće sezone reprezentativni vratar Lovre Kalinić biti njihov član na posudbi iz engleske Aston Ville.

Image
HAJDUK DOBIVA VELIKO POJAČANJE? /

Ljubimac splitske publike odriče se milijun eura kako bi ostao na Poljudu

Kalinić će tako produžiti svoj boravak u splitskom klubu na godinu i pol, s obzirom da je na Poljud stigao prošlog prosinca na prvu posudbu iz Ville.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dijete Hajduka

Kalinić je vratarsku karijeru započeo u Hajduku, na Poljud je stigao s devet godina i prošao sve mlađe uzrasne kategorije. Kao senior za "Bijele" je odigrao sedam prvoligaških sezona upisavši u svojem prvom "mandatu" ukupno 134 službena nastupa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz Hajduka je u prosincu 2016. preselio u belgijski Gent gdje je branio dvije sezone nakon čega prelazi u Aston Villu. Prvu polovicu 2020. godine proveo je na posudbi u francuskom Toulouseu, a zatim se vratio u Aston Villu. U prosincu 2020. vratio se na Poljud u novoj posudbi iz Ville.

Vođa 'Bijelih'

"Lovrine nogometne i ljudske kvalitete su svima nama dobro poznate. On je vođa i kapetan koji donosi neprocjenjivo iskustvo u naš klub. Ponaša se kao produžena ruka trenera na terenu te svoje suigrače čini boljima. Njegov nivo kvalitete i već spomenuto iskustvo sigurno će puno pridonijeti razvoju naših mladih igrača, što je već pokazao u šest mjeseci koliko je proveo u Hajduku u posljednjem navratu", rekao je sportski direktor Hajduka Mindaugas Nikoličius, dok je Kalinić nakon potpisa poručio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ponovit ću po tko zna koji put što Hajduk znači meni i mojoj obitelji, pogotovo što znači biti kapetan ovako velikog Kluba. Pregovori su bili dugi, krenulo je prije nekoliko mjeseci, Aston Villa je odgađala do kraja Europskog prvenstva, planirali su me negdje prodati, ali moje misli i želje bile su usmjerene samo prema Hajduku i na kraju smo uspjeli dogovoriti suradnju na još godinu dana. Vjerujem u ove momke, idemo svi zasukati rukave i ne sumnjam da ćemo ove sezone napraviti jako dobre stvari."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo