USPJEH VATRENIH IZAZVAO IMPRESIVNE BROJKE: / Proboj Hrvatske u finale na HRT-u pratilo više od dva milijuna gledatelja

Image
Foto: PIXSELL

Vatreni savladali Engleze i srušili rekorde gledanosti

12.7.2018.
15:33
PIXSELL
VOYO logo

Pobjedu hrvatske nogometne reprezentacije nad Engleskom sa 2-1 na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji u srijedu navečer na Drugom programu Hrvatske radiotelevizije (HRT-HTV2) pratilo je 2.053.241 gledatelja (RCH), pokazuju podaci o gledanosti.

Nevjerojatne brojke

O velikom zanimanju za ovaj dramatičan susret u kojem je Hrvatska po prvi puta u povijesti izborila nastup u samom finalu Svjetskog prvenstva govori i podatak kako je utakmicu gledalo gledalo čak 81 posto svih onih koji su bili pred malim ekranima (SHR).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Skoro svi koji su gledali televiziju

Udio u gledanosti Drugog programa HTV-a udarnom terminu od 19 do 23 sata jučer je iznosio nevjerojatnih 73 posto, ili gotovo tri četvrtine svih televizijskih gledatelja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pored toga, nekoliko stotina tisuća gledatelja širom zemlje ovu je utakmicu pratilo u kafićima, organizirano na trgovima hrvatskih gradova kao i putem interneta, čime je ukupna gledanost utakmice još i veća.

Finale bi moglo biti i gledanije

Sljedeći, ujedno i posljednji nastup izabranika Zlatka Dalića bit će protiv Francuske u nedjelju 15. srpnja u 17 sati u Moskvi, kada će se Hrvatska boriti za titulu prvaka svijeta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo