USKORO IZLAZI FILM U KOJEM ĆETE VIDJETI UZDRMANOG I POTIŠTENOG RAKITIĆA: / Vatrenog snimili u najtežim trenucima

Image
Foto: Profimedia, Profimedia, SIPA USA

U najavi dokumentarca mogu se vidjeti nogometaši Barcelone kako u nevjerici uzdrmani sjede u svlačionici

5.10.2019.
10:17
Profimedia, Profimedia, SIPA USA
VOYO logo

Barcelona se uskoro sprema objaviti vrlo zanimljiv dokumentarni film. Sada su objavili tek foršpan za film "Matchday: Inside FC Barcelona", a riječ je o dokmentarnom uratku posvećenom senzacionalnom porazu od Liverpoola u Ligi prvaka prošle sezone. Podsjetimo, Barcelona je tada doživjela jedan od najgorih poraza u povijesti.

Nakon što su kod kuće slavili s 3:0 i očitali lekciju ekipi Jurgena Kloppa, na Anfieldu ih je dočekao šok epskih razmjera. Na kraju su izgubili dobivenu utakmicu s čak 4:0, a Liverpool je uzeo Ligu prvaka. Barcelona se jedva oporavila od te utakmice i na kraju je izgubila i utakmicu domaćeg Kupa protiv Valencije, ali srećom naslov su osigurali još davno prije pa se sezona završila barem s jednim trofejem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

29.06.2018., Rusija, Roscino - Svjetsko nogometno prvenstvo u Rusiji 2018. Hrvatski nogometni reprezentatvac Ivan Rakitic odrzao je konferenciju za medije na stadionu Arena Roscino. Photo: Igor Kralj/PIXSELL

U najavi dokumentarca mogu se vidjeti nogometaši Barcelone kako u nevjerici uzdrmani sjede u svlačionici nakon debakla protiv Liverpoola. Kamera je među igračima uhvatila i Ivana Rakitića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo