USKORO BISMO POLA HNL-A MOGLI GLEDATI U EUROPI: / Dinamo za povijesni uspjeh mora napraviti još samo jednu stvar

Image
Foto: PIXSELL

Velika pobjeda Modrih neće biti dovoljno ako se u idućoj rundi ne izvuče barem remi

21.2.2019.
21:36
PIXSELL
VOYO logo

Modri su izbacivanjem Plzena i ispadanjem švicarskog Züricha od Napolija doveli HNL na korak do toga da u budućnosti ima dva kluba u kvalifikacijama Lige prvaka. Veliki je to korak prema povijesnom renkingu lige.

Da je bilo još malo više sreće i da je Dinamo u prvoj utakmici izvukao remi, HNL bi s ovom pobjedom sigurno od ljeta 2020. godine imao dva predstavnika u kvalifikacijama Lige prvaka i tri u kvalifikacijama Europa lige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pola HNL-a moglo bi igrati u Europi

Ovako Dinamo mora osmini finala mora barem jednom remizirati s nekim od suparnika, a tu govorim o imenima poput Zenita, Arsenala i Chelseaja. Naravno, postoji i nekoliko lakših opcija kao što bi bili Salzburg ili Genk.

Kada bi do toga došlo prvak bi išao u drugo pretkolo Lige prvaka u dio ždrijeba za prvake, a drugoplasirani u drugo pretkolo u dio ždrijeba za neprvake. Pobjednik Kupa (ili trećeplasirani ako Kup osvoji prvak ili doprvak) išao bi izravno u treće pretkolo Europa lige, dok bi iz drugog pretkola krenula preostala dva kluba koji bi se kvalificirali za Europu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo