'USKOK? / Maleš? 30.000 eura?' 'Nemam komentara!'

10.12.2011.
11:34
VOYO logo

Nezapamćen skandal, gotovo filmski, potresa hrvatski nogomet. Po neslužbenim informacijama koje je u petak objavio Večernji list, ključni čovjek u uhićenju Željka Širića i Stjepana Djedovića bio je Hajdukov predsjednik Hrvoje Maleš. 32-godišnji šef poljudskog kluba je, po neslužbenim informacijama, u četvrtak navečer podvalio označene novčanice Širiću i Djedoviću, inače ljudima za koje se u nogometnim krugovima smatra dijelom prijateljskog klana Zdravka Mamića, a sve pod izlikom da za svoj klub traži pošteno suđenje.

Sudački dvojac uskoro je završio u pritvoru, a u subotu bi navodno trebali biti odvedeni sucu koji bi trebao odlučiti o istražnom zatvoru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

USKOK bi u subotu trebao izdati i priopćenje, pa će se o svemu znati nešto više, ali jasno je da su Širić i Djedović samo početak akcije koja bi mogla potrajati i završiti visoko u piramidi hrvatske nogometne vlasti.

Nazvali smo stoga čovjeka koji je tu vlast zamalo dobio početkom godine, Igora Štimca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sada to što niste preuzeli HNS i ne izgleda tako loše. Naslijedili bi mnoge repove... "Bio sam ja svjestan tih repova. Itekako sam bio svjestan, meni može biti samo drago što sam ja u takvom HNS-u izopćen i nepoželjan. To mi služi na čast kao i 27 mojih kolega".

Kako komentirate uhićenja Širića i Djedovića? "Što na ovo da komentiram? Ja nisam od onih koji se ljudima naslađuju u nesreći, ne želim to nikom. Nudio sam zajedno s onim odlučnim dijelom ljudi u Hrvatskoj jedan program razvoja nogometa jer je jasno kud je otišlo sve to što danas gledamo. Ovo i dalje dokazuje tko je Marković i njegovi glavni akteri, dakle isključivo oni koji ostvaruju privatne interese kroz funkcije u HNS-u".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Javnost je šokirala neslužbena informacija da je Hrvoje Maleš taj koji je podvalio obilježeni novac, navodno 30.000 eura, Širiću i Djedoviću? "To su sve neslužbene informacije, hajde da se strpimo".

Pa da, ali ispada da je Hajduk, čini se, konačno našao način kako osigurati 'pošteno suđenje', kako se voli reći... "A da, dugo nas je mučilo to".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jeste li vi znali za cijelu Malešovu akciju? Navodno je trajala dva mjeseca? 'Ne mogu ti komentirat ništa".

http://www.youtube-nocookie.com/v/zUBzl3NNNpM?version=3&hl=en_US

Tekst se nastavlja ispod oglasa

specijal-201102150360004-Hrvatski nogometni savez specijal-201102150360004-Zdravko Mamić

TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo