USAIN BOLT ZABIO DVA GOLA: / Najbolji sprinter svih vremena u potpunosti se okrenuo nogometu i oduševio pogocima i proslavom

Image
Foto: Screenshot

Bolt je postigao treći i četvrti gol svoje momčadi u 4-0 pobjedi

12.10.2018.
18:10
Screenshot
VOYO logo

Ne tako davno jamajčanski sprinter Usain Bolt pomicao je granice nižući svjetske rekorde na dionicama od 100 i 200 metara, postavljajući vremena koja će, izglednim se čini, još dugo biti drugima nedohvatljiva. Danas je 32-godišnji vlasnik osam olimpijskih medalja i jedanaest zlatnih kolajni sa svjetskih prvenstava nogometaš australskih Central Coast Marinersa za koje je u prvom izlasku na travnjak u udarnoj momčadi i – postigao dva gola.

Snovi postali stvarnost

Točnije, Bolt je postigao treći i četvrti gol svoje momčadi u 4-0 pobjedi protiv Macarthur South Westa. Proslavio ih je svojom karakterističnom pozom kojom je slavio pobjede u atletici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Napornim radom snovi postaju stvarnost. Prvi start i dva gola, osjećaj je dobar. Sretan sam što sam dobio priliku doći ovdje i dokazati da se poboljšavam i velika mi je želja biti dio ove momčadi", kazao je Bolt nakon susreta u kojem je prvi gol zabio lijepim udarcem iz trka, a drugi nakon pogreške obrane suparničke momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo