URNEBESNA OBJAVA ŠPANJOLSKE LEGENDE: / 'Moram biti doma, a žena ne želi raditi još djece. Koju seriju mi možete preporučiti?'

Image
Foto: Jeff PACHOUD / AFP / Profimedia

Legendarni nogometaš rekao je i koliko sezona serija treba najmanje imati

14.3.2020.
15:49
Jeff PACHOUD / AFP / Profimedia
VOYO logo

S obzirom na novonastalu situaciju zbog koronavirusa, vlada posebno stanje u Europi. Svim se stanovnicima savjetuje da ostanu u svojim domovima, a u nekim zemljama čak se izdaju novčane kazne ako vas policija zatekne na ulici a ne idete do dućana, posla ili trgovine.

Iznimka nisu niti slavni sportaši, a legendarni španjolski nogometaš Cesc Fabregas u subotu se na društvenim mrežama požalio da mu je dosadno i da ne zna što da radi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bogata karijera

"S obzirom na to da ćemo morati ostati kod kuće još neko vrijeme, a moja žena ne želi više djece (za sada), koje serije s barem četiri sezone biste mi preporučili za gledanje?", napisao je Fabregas.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tridesetdvogodišnji Fabregas je trenutno član francuskog Monaca, a tijekom svoje bogate karijere još je nosio dresove Arsenala, Barcelone i Chelseaja. Sa španjolskom reprezentacijom osvojio je Svjetsko prvenstvo 2010. te Europska prvenstva 2008. i 2010. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo