ZATO GA TRAŽI POLA EUROPE / Upalite zvuk jer ovo morate i čuti. Haaland opalio strašan i neobranjiv volej koji je doslovce odjeknuo stadionom

Image

Pogodio je prečku i lopta je otišla u gol, a vratar nije niti trepnuo

7.9.2021.
9:56
VOYO logo

Ponajbolji napadač današnjice, Norvežanin Erling Braut Haaland, predvodi svoju reprezentaciju do plasmana na Svjetsko prvenstvo 2022. u Kataru. Norveška je trenutno trećeplasirana u svojoj skupini s 10 bodova, ali isto toliko imaju i Nizozemci koji su na drugom mjestu, dok je prva Turska sa samo bodom više. Dakle, sve je otvoreno.

Norvešku sada u šestom kolu skupine G čeka najlakša utakmica u kvalifikacijama, protiv slabašnog Gibraltara, a očekuje se da će protiv njih zasjati upravo moćni centarfor Borussije Dortmund.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gibraltar je izgubio sve dosadašnje utakmice i ima gol-razliku 2:20, a nakon što Norveška završi s njima mogla bi se i drastično povećati, pogotovo ako će Haalandu sjedati udarci poput ovog koji je izveo na treningu uoči Gibraltara. Haaland je opalio jedan volej i to toliko jako da je udarac odjeknuo stadionom. Pogodio je prečku i lopta je otišla u gol, a vratar nije niti trepnuo. Zastrašujuće!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo