UOČI OKRŠAJA PROTIV GUARDIOLE: / West Ham na lijep način odao počast svome treneru Slavenu Biliću

Image
Foto: Screenshot

Premierligaš West Ham prisjetio se na društvenim mrežama kako je na današnji dan prije točno 21 godinu započeo lijep odnosi između Slavena Bilića i Čekićara.

5.1.2017.
12:04
Screenshot
VOYO logo

Tog 5. siječnja 1996. godine tadašnji je menadžer Harry Redknapp iz njemačkog Karlsruhea doveo hrvatskog stopera. Bilić se na Upton Parku zadržao samo godinu i pol, prije nego što je prešao u Everton, ali i to je bilo dovoljno da zauvijek uđe u srca navijača.

Image
SAVEZ PRIHVATIO BILIĆEVU ŽALBU: /

Hrvatski stručnjak dobio vjetar u leđa uoči još jedne teške utakmice

Image
SAVEZ PRIHVATIO BILIĆEVU ŽALBU: /

Hrvatski stručnjak dobio vjetar u leđa uoči još jedne teške utakmice

'Ne želim spominjati imena'

West Ham se godišnjice Bilićeva dolaska prisjetio uz prigodni kratki video s nekoliko najzapaženijih trenutaka hrvatskog nogometaša u dresu londonskog kluba. Bilić je danas trener West Hama, a upravo je ovog petka pred njim veliki izazov - u 3. kolu FA Cupa dočekuje Pepa Guardiolu i njegov Manchester City.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bit će određenih promjena, ali na terenu će biti vrlo jaka momčad. Imamo velike ambicije u ovom natjecanju. Manchester City je briljantno krenuo u sezonu, ali je nakon toga malo usporio. U svakom slučaju, bit će to velika utakmica za oba kluba i navijače", istaknuo je hrvatski stručnjak na konferenciji za novinare.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

West Ham je daleko od prošlosezonskih izdanja, tek je na 13. mjestu u Premier ligi i nameće se pitanje hoće li tijekom zime dovesti poneko pojačanje.

"Puno je napisa u medijima o pojačanjima, ali neću spominjati imena. Postoji nekoliko pozicija o kojima sam razgovarao s predsjednikom, ali vjerujem u ovu momčad, u njezinu snagu i karakter", naglasio je Bilić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odlazak Zaze

Potvrdio je i da je klub nakon samo pola sezone napustio talijanski napadač Simone Zaza koji se vratio u Juventus.

"Željeli smo Zazu, ali njegova priča u West Hamu je završena zbog situacije s ugovorom", kratko je prokomentirao Bilić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo