UOČI DANA ODLUKE: / Realove veze s Granadom - bivši dinamovac i Modric Marquez

Image

Uoči posljednjeg kola španjolskog prvenstva u Real Madridu sve nade polažu u Granadu. Bez pomoći andaluzijskog kluba Madriđani nikako ne mogu osvojiti naslov prvaka.

10.5.2016.
9:43
VOYO logo

Barcelona uoči završne runde ima bod više od Reala i ako u subotu pobijedi na gostovanju kod Granade, nogometašima Reala ništa neće značiti eventualni trijumf u La Coruñi protiv Deportiva. Loša je vijest za Real da je Granada iznenađujućom pobjedom protiv Seville (4-1) u prošlom kolu osigurala ostanak, pa možda neće biti posebno motivirana, ali u Kraljevskom klubu se ipak nadaju da će igrati s maksimalnim angažmanom protiv Barcelone.

Prijateljstvo Kelave i Kovačića

A u očekivanju dana odluke, madridski dnevnik AS je potražio poveznice između Granade i Reala kako bi podgrijao nadu navijačima da će Andalužani pomoći Los Blancosima. I na prvom se mjestu sjetio - Ivana Kelave.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako bivši golman Dinama uglavnom grije klupu, a ponekad i tribinu, AS nije propustio spomenuti da se radi o velikom prijatelju Realova veznjaka Matea Kovačića u čijem je dresu pozirao nakon jesenskog dvoboja ovih klubova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izdanci Realove škole

AS nadalje podsjeća da je veznjak Granade Javi Marquez sina nazvao prema hrvatskom reprezentativcu Luki Modriću. I to ne Luka, već - Modric! Toliko je oduševljen Realovom zvijezdom.

Tu je i Granadin kapetan Fran Rico koji je izdanak Realove nogometne škole, baš kao i napadač David Barral. Golman Jesus Fernandez je, pak, svojedobno bio treći vratar Reala, iza Ikera Casillasa i Diega Lopeza. Hoće li toliki 'realovci' u Granadi pomoći Madriđanima, saznat ćemo u večernjim satima subote.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo