UNITED U TAJNOSTI RADI NA NAJVEĆEM TRANSFERU OVOG LJETA: / Crveni vragovi pronašli pravog nasljednika Cantone, Beckhama i Ronalda

Image
Foto: AFP

On im je najveća želja u idućem prijelaznom roku

30.4.2020.
10:40
AFP
VOYO logo

Manchester United jedan je od klubova koji će za razliku od većine s dosta manje problema proći kroz krizu. Godinama su pri vrhu ili samom vrhu najbogatijih sportskih klubova i zbog toga će oni ovog ljeta moći prištiti dolazak nekog pojačanje. Izvršni direktor EdWoodward najavio je da sigurno neće trošiti kao ranije, ali čini se da će sve napraviti da treneru OleGunnaruSolskjaeru ispuni najveći želju, a to je JadonSancho.

Briljira u Njemačkoj

Engleski reprezentativac briljirao u Borussiji Dortmund i privukao je ogromnu pozornost velikana, no on sanja o Premier ligi i kako stvari stoje najbliže je Old Traffordu. Mirror piše da mu je United ponudio kultnu sedmicu, broj koji su proslavili igrači poput Erica Cantone, Davida Beckhama i Cristiana Ronalda, ali se od odlaska Portugalca on pokazao ukletim.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

Dortmund's English midfielder Jadon Sancho and Wolfsburg's Dutch defender Paul Verhaegh vie for the ball during the German first division Bundesliga football match BVB Borussia Dortmund vs VfL Wolfsburg, in Dortmund, western Germany, on January 14, 2018. / AFP PHOTO / SASCHA SCHUERMANN / RESTRICTIONS: DURING MATCH TIME: DFL RULES TO LIMIT THE ONLINE USAGE TO 15 PICTURES PER MATCH AND FORBID IMAGE SEQUENCES TO SIMULATE VIDEO. == RESTRICTED TO EDITORIAL USE == FOR FURTHER QUERIES PLEASE CONTACT DFL DIRECTLY AT + 49 69 650050

Problem bi za United mogla predstavljati ogromna odšteta. Dortmund raži 100 milijuna funti i ne namjeravaju pristati na manje. United bi taj iznos mogao prikupiti prodajom Paula Pogbe, ali i još nekih igrača koji su na izlaznim vratima Poput Smallinga, Jonesa, Lingarda i još nekih koji su izgubili povjerenje trenera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo