VIDEO: / Utakmica za pamćenje! Sedam golova u 34 minute!

Nevjerojatnu su utakmicu u sklopu 15. kola engleskog nogometnog prvenstva imali priliku vidjeti gledatelji na Madejski Stadiumu.

1.12.2012.
20:43
VOYO logo

Točnije, postignuti su do 34. minute kada je Robin van Persiesvojim desetim ovosezonskim golom postavio konačni rezultat. Učinio je to svojom slabijom nogom desnicom nakon proigravanja petom Waynea Rooneyja.

Dva je puta Reading vodio, 1:0 i 3:2, a United je u maniri favorita svoje drugo vodstvo i sačuvao. Dva je gola United primio glavom nakon ubacivanja iz kornera, a strijelci su bili Adam Le Fondre i Sean Morrison. Prvi je gol za domaćine zabio još u 8. minuti snažnim udarcem ljevicom Hal Robson-Kanu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://rutube.ru/embed/6018718

Dva je gola za "crvene vragove" zabio Wayne Rooney, jednog iz jedanaesterca koji je izborio Jonathan Evans, a drugog nakon sjajne asistencije Patricea Evre s lijeve strane. Prvi je gol za United zabio Brazilac Anderson, iskosa s lijeve strane kaznenog prostora uz pomoć stative. Bio mu je to prvi ovosezonski gol, dok su Rooneyju bili treći i četvrti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utakmica Readinga i Manchester Uniteda tek je treća u premierligaškoj povijesti u kojoj je sedam golova postignuto već u prvih 45 minuta. Momčad Sir Alexa Fergusona je pobjedom na najbolji način iskoristila remi Manchester Cityja i Evertona (1:1) i drugoplasiranim "građanima" pobjegla na tri boda razlike.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo