UNITED SE ODRIČE ZVIJEZDE: / Mourinho ga je doveo za 85 milijuna eura, sad će poslužiti za smanjenje cijene sljedećeg transfera

Image
Foto: AFP

Manchester United je već započeo pregovore sa klubovima u kojima igraju njihove mete

18.2.2019.
8:46
AFP
VOYO logo

Manchester United spreman je odreći se usluga Romelua Lukakua, a već se zna i za dovođenje kojih potencijalnih pojačanja momčadi bi njegov transfer trebao poslužiti. Belgijski napadač kojeg je u klub doveo Jose Mourinho za 85 milijuna eura ne kotira najbolje u planovima aktualnog menadžera.

Ole Gunnar Solskjaer 25-godišnjaka najčešće koristi kao opciju s klupe, premda je protiv Fulhama u posljednjem premierligaškom kolu odigrao utakmicu u punoj minutaži. Realnija slika njegova stanja je ona koju nudi šest prethodnih utakmica u kojima je nastupao prosječno 25 minuta po ogledu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dybala i(li) Icardi

Kako bilo, engleski izvori javljaju da bi u Manchester Unitedu umjesto njega radije imali Maura Icardija, nezadovoljno Interovog Argentinca, ili njegova sunarodnjaka iz Juventusove momčadi Paula Dybalu.

Prema saznanjima Mirrora, Manchester United je već započeo pregovore s talijanskim momčadima za koje igraju njihove argentinske mete.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo