UNITED INZISTIRA, REAL POPUŠTA: / Ramos 'šiša' Davida Luiza

Image
Foto: AFP, Gerard Julien

Sergio Ramos postat će najskuplji branič na svijetu, ukoliko Real prihvati najnoviju ponudu Manchester Uniteda "tešku" čak 60 milijuna eura.

16.7.2015.
13:59
AFP, Gerard Julien
VOYO logo

Španjolski AS piše kako je engleski velikan spreman podebljati ponudu za španjolskog reprezentativca za kojega je isprva ponudio 40 milijuna eura. Na to su u Realu samo odmahnuli rukom, tražeći 90 milijuna. No, to je očito bio pregovarački manevar, jer su Madriđani spremni pristati na Unitedovu ponudu za sve nezadovoljnijeg Ramosa kojemu se očito ne ostaje u Realu.

Ukoliko dođe do tog transfera, Ramos će nadmašiti i Davida Luiza za kojega je prošle godine PSG platio Chelseaju 50 milijuna eura, rekordnih za nogometnog braniča. Smiješi se novi rekord...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rekordi Uniteda i Reala: Ronaldo, Di Maria...

Zanimljivo, Manchester United je i prošle godine u trgovanju s Realom srušio jedan rekord. Tad je za Angela Di Mariju platio 75 milijuna eura, najviše za jednog igrača u Premier ligi. Prije šest godina, trgovina se odvijala u suprotnom smjeru, Real je za Cristiana Ronalda platio 94 milijuna eura, što je do dolaska Garetha Balea bio apsolutni rekord nogometnih transfera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo