UNITED, CITY I ARSENAL U ČETVRTFINALU: / Lingard predvodio United, 18-godišnji Nketiah ispisao povijest

Image
Foto: AFP

Nogometaši Manchester Uniteda, Arsenala i Manchester Cityja plasirali su se u četvrtfinale engleskog Liga kupa.

24.10.2017.
23:44
AFP
VOYO logo

Branitelj naslova Manchester United je slavio na gostovanju kod Swanseaja s 2-0, a oba je pogotka postigao Jesse Lingard. U 21. je minuti zabio nakon lijepe asistencije petom Marcusa Rashforda, a prednost je povećao u 59. minuti poslije dodavanja Mattea Darmiana.

City tek nakon jedanaesteraca

Lingard je tako u svom 96. nastupu za Manchester United prvi put u istoj utakmici postigao dva pogotka. Menadžeru Crvenih vragovaJoseu Mourinhu je ovo, pak, bila jubilarna 400. utakmica u engleskom nogometu i 252. pobjeda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Arsenal je tek nakon produžetaka na svome Emiratesu uspio svladati Norwich s 2-1, a junak utakmice je bio Eddie Nketiah. Gosti su vodili od 34. minute pogotkom Josha Murphyja da bi Nketiah u 85. minuti izborio produžetke za Topnike, a potom im u 96. donio i pobjedu. Ovaj je tinejdžer tako postao prvi igrač koji je postigao pogodak za Arsenala, a da je rođen nakon što je Arsene Wenger postao trener.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Manchester City je tek nakon izvođenja jedanaesteraca na svome Etihadu uspio slomiti Wolverhampton. Osnovni dio je završio rezultatom 0-0, baš kao i produžeci, a u izvođenju jedanaesteraca su domaći bili znatno uspješniji (4-1).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Leicester je s 3-1 bio bolji od Leedsa, a Bristol City je ušao u četvrtfinale prvi put nakon 29 godina, pobijedivši s 4-1 Crystal Palace.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo