Bravo majstore! Umirovljenik uzeo dinamovcima lovu!

Deset sretnika uzelo je po 100.000 kuna na Dinamovoj akciji 'Milja za puni stadion'.

3.11.2012.
17:16
VOYO logo

Akcija 'Milja za puni stadion' je okončana! Nakon nekoliko promjena pravila ove subote deset sretnih navijača otišlo je iz Arena Centra bogatije za 100.000 kuna. Milijun se podijelo na deset navijača koji su trijumfirali u stolnom nogometu.

Redom to su - Damir Hosi, Marinko Soldat, Željko Karlić, Dinko Mulić, Uroš Antič, Robert Andriška, Josip Tratnik, Anto Dodik, Tomislav Dalić i Slaven Majić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Imamo sam puno sreće kad su me izvukli, a Dinamo pratim otkako je Dražan Jerković zabio BSK-u. Sad idem samo na veće utakmice, a novac će mi poslužiti da pokrpam rupe u proračunu. Kad sam čuo da ću igrati stolni nogomet nisam mogao naći stol za vježbanje pa sam u petak našao jedan ovdje u Areni na trećem katu i malo igrao s kćeri", kazao je 69-godišnji umirovljenik Josip Tratnik za Večernji list.

Stotinu tisuća razloga za sreću imao je i Dinko Mulić, hrvatski olimpijac s OI u Ateni i Londonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pola novca dat ću prijatelju koji me nagovorio da idemo na utakmicu, dio svog dobitka dat ću i treneru koji mi je otišao kupiti ulaznice, a malo ću se i proveseliti, počastiti prijatelje" kazao je naš divljevodaš koji je tako dobio novca kao i za Olimpijske igre.

Zanimljivo, od igrača Dinama nije bilo Sammira za kojeg se spominje da odlazi u redove ukrajinskog Metalista.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo